kaos.

Hej. Anledningen till obefintlig uppdatering är att mitt liv är lite kaos just nu. Jag kommer ihåg en kommentar jag fick när jag bloggade för en lokaltidning förra året. "Är verkligen ditt liv så puttinuttigt som det framstår?", och det enkla svaret på den frågan att det givetvis inte är det. Bloggare väljer ofta att lämna ute stora delar av sitt liv, så gör även jag. Så nej, mitt liv är inte fyllt av cupcakes, rosa moln, vin och dans. Men man väljer ju vad man ska visa sina läsare.

Just nu skulle jag vilja riva ner en bokhylla, kasta tusen tallrikar i marken, sparka hårt på en sten och skrika tills jag inte har någon röst kvar. Men jag är vuxen nu, jag får inte göra så. Jag får inte bete mig som en femåring och jag får inte behandla andra människor hursomhelst. Jag kan inte överlåta beslut till någon annan och jag kan inte låta någon annan styra mitt liv. Det är dags att bita i det sura äpplet nu.

Kommentarer
Postat av: susanne berg

Hej! Är så stolt över dig att du beter dig om en vuxen. Alla gör ju inte de som sagt var. Du behöver inte alls bita i det sura äplet. Allting ordnar sig och du vet att vi stöttar dig till 110%! Kram mamma - pappa

2010-06-06 @ 08:50:38
Postat av: elin

jag tycker att man får skrika och kasta saker precis hur mycket man vill. Man måste få göra det! Vad det än är, så tror jag säkert att det kommer ordna sig. Glöm inte hur bra du är!

2010-06-06 @ 18:00:03
URL: http://elinwahlgren91.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0