"för jag har märkt att hunger lönar sig och att en människa som hittat rätt presterar tusen gånger bättre"

Clara skriver ett så himla bra inlägg här om att man inte ska ha tråkigt om man inte måste, att man måste våga använda sina resurser och just det man är bra på och göra någonting av det. Att våga drömma och att våga göra verklighet av sina drömmar.

"om man inte ens vågar drömma större, om man nöjer sig redan innan man har försökt – då kan man heller aldrig komma vidare."

Kommentarer
Postat av: sarah

Hej! Jag går mest på fikaställen å sådär, men jag tycker Italia (http://www.italia-ilristorante.com/meny_lund.php) har väldigt god mat. Man kan få både pasta och pizza, även om de egentligen har separata restauranger. David tycker att Govinda har väldigt god mat, men jag har aldrig ätit där (http://ourcomments.org/other/govindas/lund.html). Annars tycker jag om Café Ariman är jättemysigt. Där hänger en del skumma typer och det är lite halvsunkigt men ändå charmigt. Varje vecka har de en speciell soppa, alltid vegetarisk, men de har också massa pajer å sådär. (http://www.ariman.se/?location=meny)hoppas nåt av det verkar bra! puss

2010-10-20 @ 22:59:57
URL: http://playnomind.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0