recept; rödbetsbiffar med fetaost



Häromdagen gjorde jag rödbetsbiffar med fetaost från grunden och dom blev så goda så jag tänkte att ni skulle få receptet! Jag åt dem tillsammans med ugnsbakade rotfrukter (som inte blev så brända som de ser ut) och turkisk yoghurt med kryddor i.

Ingredienser:
♥ En påse med rödbetor
♥ Fetaost
♥ Lök
♥ Ägg
♥ Mjöl

Gör såhär:
1.
Börja med att grovriva så många rödbetor som du orkar. 2. Hacka lök och stek tills det är mjukt. 3. Häll i den rivna rödbetan och stek på mellanvärme en stund. 4. Låt det sedan kallna en stund, tärna en fetaost och lägg i. 5. Tillsätt några ägg och så pass mycket mjöl som behövs för att forma smeten till biffar som inte går sönder när du steker. 6. Stek biffarna på medelvärme tills de är klara. 7. Klart! Passa på att göra många som kan frysas in, perfekt när man har dålig fantasi eller inte hinner göra någon annan mat.  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0