fjärde dagen i paris - eiffeltornet och regn, tillbaka till femtiotalet och au revoir.

Äntligen kommer de sista Parisbilderna! Sista dagen i Paris hoppade vi på metron till Trocadero för att kika på detta klassiska monumentet, och givetvis regnade det.


Men vi var glada ändå!

Efter att ha hoppat och studsat framför tornet en stund gick vi ner för en närmare titt men det dröjde inte länge innan regnet ÖSTE ner så vi gick snabbt ner i tunnelbanan igen och åkte till nästa destination för lunch. 

Happy days diner! Ett amerikanskt diner helt inrett i femtiotalsstil med pastellfärger, jukeboxar, schackrutiga golv och allt man kan tänka sig.

Vi älskade det såklart, och var så glada över att slippa regnet ett tag.

Vi beställde in cola.


Och amerikanska burgare! Jag valde en med kyckling och Maria en vegetariskt. Så. sjukt. gott.


Vi lyxade till det med två efterätter att dela på, en cheesecake.


Och en oreomilkshake som lät godare än det var, men jag är inte så mycket för milkshakes egentligen så det var kanske därför. Men de såg ju ljuvliga ut iallafall.

När vi hade ätit färdigt och var så mätta att vi inte visste var vi skulle bli av åkte vi tillbaka till hotellet där tanken var att hämta väskorna och åka tidigt till flygplatsen eftersom det regnade. Men när vi kom upp från metron var det strålande solsken så vi bestämde oss för att gå förbi hotellet och utforska området där vi bodde lite grann. 


Himla tur för det var fruktansvärt fint.

Och så hittade vi en secondhandaffär som gjorde oss lyriska och jag fyndade en prickig kjol.

Sen åkte vi till flygplatsen och hoppade på flyget hem igen, sade au revoir till världens bästa stad och bestämde att vi åker hit igen om exakt ett år. Fint.
Trackback
RSS 2.0