onsdagen genom fem bilder.

wednesday.

Igår hade jag en onsdag där jag inte behövde röra mig utanför lägenheten en endaste gång. Ni anar inte hur mycket jag uppskattar dessa dagar emellanåt. Att inte behöva tänka på vad man ska ha på sig för det är i n g e n som ska träffa mig idag. Ibland behöver en en hel dag utan att träffa en endaste människa.

Jag började min dag med frukost framför på middag hos hannah & amanda som äntligen har dragit igång igen. Älskar denna typen av program.

wednesday.

Efter det obligatoriska avsnittet av sjunde himlen (måste titta på det om jag är hemma 11.15 på dagen) var det dags att börja plugga.

wednesday.

Drack kaffe och åt päron. Är väldigt skeptisk till päron egentligen, det är få som är goda. De ska helst vara hårda och lite sura. Oftast är de för mjuka och för söta. Men detta var perfekt!

wednesday.

När det var dags för sen lunch "slängde jag ihop" (roligt uttryck) en sallad med kalkonbacon, tomat, purjolök, gurka, paprika, fetaost, keso och ägg. Väldigt god kombination!

wednesday.

När klockan slog sex på kvällen var jag färdig med pluggandet och kunde göra andra roliga saker istället. Exempelvis titta på bonde söker fru, dricka thé och läsa tidningar i sängen.
 
Idag har jag haft en sådär torsdag med förmiddagslektion och ett konditionspass på gymmet, känner mig helt tömd på energi och är lite less på livet och kanske främst mig själv. Ibland måste en ha sådana dagar också. Ikväll ska jag äta frukost till middag, packa inför Stockholm imorgon och titta på kockarnas kamp som har blivit ett nytt favoritprogram. Puss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0