vecka 39.

bildkällor via min pinterest.

Hej finisar! I lördags kom jag hem efter två underbara dagar i Stockholm (som ni givetvis ska få höra allt om) och igår spenderades dagen i soffan med plugg, film, lite (inte tillräckligt dock) städning av denna stackars lägenheten som inte har blivit särskilt prioriterad den senaste tiden, pizza och tända ljus. Och så fick jag ett snabbt besök av mina föräldrar också som hade med sig fika och mat. Lyx. Nu ska vi kika på hur veckan ser ut tycker jag:

♥ Idag har vi två timmars frågestund i skolan inför tentan på fredag och efter det ska det pluggelipluggas. Och dricka kaffe. Litervis tänker jag.
♥ nästa vecka ska vi ut på vår första VFU-vecka (läskigt!!!) och på tisdag har vi VFU-lärar dag där vi får reda på vem som vi ska ha som mentor och all information om veckan och så.
♥ onsdag och torsdag står tentaplugg på schemat hela dagarna långa. är det någon som har en bra plugglista som mina öron skulle gilla? tipsa gärna!
♥ på fredag är det dags för den första tentan för terminen och det känns ju alltid lite nervöst när det är en ny lärare som bedömer. men det ska nog gå bra, hoppas jag innerligt åtminstone!
♥ helgen inleds med att jag bjuder några fina på middag och dricker lite vin för att fira att tentan är gjord och för att livet är bra.
♥ förra veckans tapaskväll med Johanna fick skjutas fram så den ska äga rum nu på lördag istället!
♥ och så avslutar jag helgen och veckan med yoga och vila.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0