stockholm.

Igår hade sju veckor gått och jag jobbade min allra sista kväll på mitt sommarjobb. Vilken känsla. Nu ska jag vara ledig resten av augusti innan skolan börjar igen, och jag börjar min ledighet med att åka till Stockholm tillsammans med mamma! Vi ska vara där tills på onsdag och hitta på massa roliga saker. Jag har gjort lite reserach och försökt hitta saker som vi inte har gjort tidigare, har ni några tips får ni hemskt gärna lämna en kommentar!

Förra året landade vi i ett snötäckt Stockholm i april, men som tur var smälte det bort under tiden vi var där och det blev några fina dagar med mammamys, körsbärsblommor, skansenbesök och glassätande. Det såg ut lite såhär:


Kommentarer
Postat av: Ebba

Kungsholmen. Ett tips om vädret är bra är Hornsbergs strand. Det är en strandpromenad där det ligger bryggor ute i vattnet och massa restauranger/fik och en glassbar. T.ex. Lily's Burger http://www.yelp.se/biz/lilys-burger-stockholm
T-bana Stadshagen!

2013-08-05 @ 17:26:01
Postat av: Siri

Ett tips är att åka till Zinkensdam, köpa mat i thai kiosken som ligger precis där, ta med maten upp till skinnarviksparken. Utsikt över hela Stockholm.
Promenad/picknik på Långholmen är också helt fantastiskt.

2013-08-05 @ 20:39:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0