it's the most wonderful time of the year

bildkällor via pinterest

Äntligen dags för en av de bästa veckorna på hela året, julveckan!!! Den ser ut såhär: 
 
- Idag ska jag möta upp Maria på caféet Chez Madame för att äta något gott och byta julklappar! Efteråt ska vi cykla hem till mig för att spela in en julpodd, dricka lite bubbel och så ska jag få håret klippt av Maria. Spännande va!
- På tisdag ska jag förhoppningsvis träffa Ellen i Ystad några timmar och sedan åker jag vidare till Tomelilla för att påbörja julfirandet. Lille julafton blir lugn med familjen, hundmys, god mat, Sunes jul och så är jag efterättsansvarig! 
- Onsdagen är det ju dagen med stort D, julafton! Kyrkan med mamma på förmiddagen, julklappsöppning med familjen på dagen och släktfirande hos mormor och morfar på kvällen. Så extremt mycket mys. 
- På torsdag är det juldagen och precis som varje jul har jag ambitionen att åka hem till Malmö och möta upp mina fina kompisar för att dricka vin osv. Men jag orkar aldrig och har nog på riktigt aldrig varit ute på juldagen någonsin. Som att jag blir alldeles matt av allt julfirande. Så vi får väl se hur det blir helt enkelt. 
- På fredag är jag med all säkerhet tillbaka i Malmö iallafall och då är det också på pricken en vecka kvar tills jag måste vara kvar med min uppsats. Herregud, säger jag bara. Men det ska nog gå. Så det är den jag kommer ägna mig åt under större delen av helgen. Och just det, Alice fyller år också! Tre år blir hon, den lilla gullegumpen. 
- På söndag ska jag först bruncha med några fina personer och så får jag besök av Martina på eftermiddagen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0