15. Fulpodden

 
Avsnitt nummer 15 av vår podcast är här! Vi pratar bland annat om helgen, gråa måndagar, om att känna sig ful, att låtsas vara vuxen, hur viktigt det är med cykelhjälp och hur awesome menskoppar är! Lyssna via spelaren ovan eller iTunes! <3

Kommentarer
Postat av: jenny

Jag gillar er pod, ni verkar så glada och ärliga i allt ni pratar om. Tänkte först inte kommentera, men snacket om cykelhjälm gjorde att jag bara måste ge er lite extra berömm.

Det är otroligt bra att ni tar upp detta ämne, det är nästan lite "tabu" att prata om cykelhjälm bland ens vänner och ännu mer ovanligt att man använder en.

Har använt cykelhjälm i ca ~5 år nu och har redan två gånger fått uttnyttja den. Har flugit långsamt över cykeln och landat på hjälmen. Hastigheten har vart väldigt sakta och skulle säkert ha klarat mig relativt oskadd utan hjälm. Svårt att veta, med hjälm har jag i alla fall klarat mig utan några som helst fel.

Jag är den enda av mina kompisar som cyklar med hjälm och det kan faktiskt upplevas lite jobbigt när vi alla skall på en liten cykelutflykt. När jag cyklar med han jag bor med, då använder vi båda varsin hjälm. Jag tillåter han inte att cykla utan hjälm, men om han ensam tar cykeln och åker iväg då slavas det ofta med hjälmen.

Ni får gärna ta och diskutera detta ämne närmare och varför det inte diskuteras mer om cykelhjälm och hur man även skall få vi unga vuxna att använda hjälm. Kanske ni kan ordna en Facebookkampanj eller något!

Jag använder alltid cykelhjälm vid cykelåkning och bälte i bussen!

Tack för en bra pod, lovar och lyssna även nästa gång!

Svar: Hej Jenny!
Vad glad jag blir av din kommentar. Tack! Känner precis samma sak som du, att det kan upplevas jobbigt att använda cykelhjälm. Det är nog därför jag inte har köpt någon än, men kommer att göra det inom några veckor. Hoppas vi kan inspirera andra att göra samma sak! Kram!
Sandra Berg

2015-03-04 @ 08:56:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0