idag är ingen vanlig dag.

Hej hopp! Idag har jag som sagt firat min bästa vän maria, som fyller nitton år. Jag kom hem till henne lite i elva, plockade ihop lite kläder och sedan åkte vi till ystad. Först fikade vi (givetvis) på olof viktors, mitt absoluta favoritfik på österlen. Sedan åkte vi ut till havet och hade en liten fotosession! Det var perfekt, lite mulet men ändå sol som gjorde att det glittrade på vattnet. En väldigt fin dag!
De två sista bilderna är lite behind the scenes. Ni får se de andra bilderna när de är redigerade och klara!

19.Idag fyller en alldeles särskild vän nitton år, en vän som jag kännt sedan jag började högstadiet. Jag älskar födelsedagar och överraskningar så det är precis det jag tänkte ägna mig åt idag, att överraska henne lite grann. Ni får se bilder lite senare vad vi har hittat på!

en slags presentation, tror jag det kallas.Hej. Då är jag tillbaka på blogg.se igen och jag tycker i ärlighetens namn att det känns ganska så fantastiskt! Jag har ju haft en blogg här för ungefär ett år sedan, som ni kan läsa här om ni har lust. Efter det bloggade jag på en lokaltidning i lite mer än ett år och nu är jag alltså här.

Ni som har följt mig sen innan vet ju vem jag är, men för nya läsare passar det kanske bra med en liten presentation. Jag heter Sandra Berg och jag bor nästan så långt ner man kan komma i Sverige - i en liten by som heter Tomelilla. I juni tog jag studenten från gymnasiet och min plan är att i framtiden jobba som journalist av något slag och fotograf. Bloggen kommer handla om min passion för ord och bild, om seconhandfynd (jag är nämligen en rackare på att hitta guldklimparna), om fantastiska klänningar, min svaghet för skor, om resor till så småningom alla världens hörn och om så mycket mer. Jag tänkte ge er mina finaste tips och visa er runt i mitt lilla underland. Följ med, vettja!

RSS 2.0