gott nytt år!








bilder från förra nyår

Nu måste jag hoppa in i duschen och packa lite, ska ta tåget klockan tolv till malmö tänkte jag! Ikväll blir det trerätters med några av de närmsta, vidare till linneas lägenhet, champagne vid tolvslaget och sedan drar vi till kb och dansar in det nya året. Hoppas ni får ett fantastiskt nyår, det tänker minsann jag ha! Och gott nytt år mina finaste läsare!

stockholm here we come













Vi landade i ett iskallt stockholm och begav oss till söder för att gå på eftermiddagsbio och se filmen avatar. Den var hemskt hemskt bra! Efter att vi hade ätit gick vi på en lägenhetsvisning på liljeholmen och sen flög vi hem igen morgonen efter! Och vet ni vad? Lägenheten är vår, vi har skrivit kontrakt och fått nycklar!!! Vilket betyder att jag och maria flyttar till stockholm i januari!!!

onsdag


bild: papertissue

Hej mina vänner! Anledningen till den dåliga uppdateringen är att jag och maria har varit i stockholm en liten sväng. Åkte igår och kom hem imorse. Vad vi gjorde där får ni veta lite senare! Nu ska jag göra mig en kopp thé och titta vidare på sex and the city.

tänkte att det var dags att visa er några av mina julklappar!


Fint bokstöd.


Retrokoppar från åhlens.



Sötaste muminkopparna och en blå ittalaskål.


Massa böcker.

Kopparna från åhlens fick jag av en vän som heter anna, och resten är från mina föräldrar. Visar fler klappar en annan dag!

fashion with a view





H&M har fått in massa fina vårnyheter på hemsidan, och plötsligt känns det inte så långt till våren.

morgonpasset



Hej bloggen! Sitter just nu i sängen och lyssnar på morgonpasset på p3 via nätet eftersom jag missade det imorse, en viss elin kling är ju med. Snart tänkte jag ta mig en liten promenad med hunden och sen får jag nog ta tag i julklappsröran. Har nämligen inte tagit upp klapparna från påsarna än... Vi hörs senare!

måndag



bilder: papertissue

om det finns några skor som är perfekta, så är det dessa




Blir lite stum av dessa.

wonderland



Sänkta priser på bloppisen och den första som beställer över fem varor får frakten gratis!

dammsugare

Numera äger jag en dammsugare. Det ni!

en favorit i repris


i heard of a girl


bild: papertissue

Godkväll kära ni! Jag har precis satt mig i soffan med datorn i knät och teven är på i bakgrunden. Mina föräldrar har kompisar på middag här ikväll, så jag har också suttit med och har ätit grillad mat. Gott! Och så himla skönt att bara vara hemma och andas. Nu ska jag titta vidare på robin hood tänkte jag. Imorgon kväll får jag förhoppningsvis träffa denna damen. Puss!

changing of the seasons

It's the changing of the seasons
He says I need them
I guess I'm too scandinavian
The relieve of spring and toxication of summer rain
The clearness of fall, how winter makes me reconsider it all

Restlessness is me you see
It's hard to be safe
It's diffucult to be happy



igår.
















bilderna är snällt lånade av maria

Firade juldagen med singstar, vin och julklappsbytning hos linnea, vidare till ett smockat golden pyntat med ballonger och jag drack min första cosmopolitan som var god, promenad till retro för ännu mer vin och avslutade med en fruktansvärt god falafel och sen hoppade vi på bussen mot hermodsdal igen. Underbart!

fredagsdisco

Spetsklänningen från monki är på och en rosett i håret. Nu smiter jag iväg till malmö och träffar fina vänner, dricker vin, sjunger singstar och har det fruktansvärt bra!


bara mojiton som fattas just nu.

sex and the city 2



åhååååå!!!!!!

julafton



Julafton började med frukost tillsammans med familjen och två paketer.




Traditionsenligt mötte jag upp maria i kyrkan för gudstjänst och vi fnissade åt dom söta barnen.


Jag hade en rosett i håret.


Och var så himla glad över snön utanför.



Klockan tre var det dags för julgodis, glögg och kalle anka.







Vid sextiden åt vi! Så himla gott med julmat.







Sedan var det dags att öppna paketen! Jag fick massa massa fint som ni får se en annan dag. Min julafton var fantastiskt fin!

till er.



lillejulafton













Glögg, god julmat, titta på anna ankas jul, skratta massor, tända ljus, gröt med mandel i, trisslotter och kortspel. Ungefär så såg min lillejulafton ut med släkten. Kunde inte ha varit bättre.

teskedsgumman

Mamma sa precis att jag ser ut som teskedsgumman. Det tar jag som en komplimang!


did we grow apart, or did we just not grow together?



Imorse vaknade jag med denna melodin i huvudet, och sedan dess har jag lyssnat på den ungefär tjugo gånger. Får världens finaste känsla av den, även om den är ganska sorglig. Idag har jag spelat massa spel, wii med min yngre kusin och tp med maria, hennes bror och hans flickvän. Det är mysigt med spel. Och med jul! Äntligen har julkänslan infunnit sig och nu ska jag göra mig iordning för en kväll med släkten. Ha en fin jul, allesammans!

änglar

Det finns människor som gör en genuint glad, som hjälper en upp utan att ens vara medvetna om det. Som ger energi istället för att ta den ifrån en. Som har kommit in i ens liv utan att man riktigt vet hur, men de är där och de har en självklar plats i ens hjärta. Jag skulle vilja kalla dem änglar, änglar som bor här på jorden och förgyller våra liv. Tack för att ni finns.

jag ska sakna dig imorgon




Ikväll har jag bytat sänglakan till blommigt och julfina lakan, dammsugat och torkat golvet, tagit fram tomten och ängeln, druckit glögg, lyssnat på melissa horn, sytt färdigt en julklapp och tittat på anna ankas jul. Säg vad ni vill om anna anka, men jag tycker hon är genialisk. Jag håller inte med hennes åsikter för fem öre men genialisk är hon. Imorgon är det lille julafton!

det går inte att föreställa sig

Det är märkligt det här med döden. Jag läste igenom en gammal krönika som jag har skrivit om ämnet och just då hade jag inte varit med om att någon nära hade dött. Det har jag nu, och det är inte alls som man föreställer sig. Det är inget man kan föreställa sig. Precis som att man inte kan föreställa sig hur en kyss känns när man aldrig har blivit kysst, eller hur snö känns om man aldrig har varit med om att det har snöat. Jag kanske inte ska jämföra en kyss och snö med döden, för det sistnämna är ingenting vi vill uppleva. Det vet jag nu.



(krönika publicerad i ystads allehanda för ungefär två år sedan)

The world spins madly on

Varje dag, timme, minut och sekund är det någon som försvinner från vår atmosfär. En släkting, en vän, en fru, ett barn, vem som helst. Det är något som drabbar oss alla, rika som fattiga, långa som korta. Vi kan inte fly ifrån det, vi är inte odödliga – även om vi ofta vill tro det. Det kan vara en olycka, en fruktansvärd sjukdom eller helt enkelt på grund av åldern. Vi är alla omringade av döden, även om det inte är på nära håll.

I skolan hissar man flaggan till hälften för att markera att någon har gått bort. I tidningen står det små annonser om den bortgångne där man som anhörig får, om man vill, skriva några rader. Detta gör vi för att visa vår sorg, och att sörja är nödvändigt för att det inte ska bli en infektion i hjärtat. Där kommer förmodligen alltid bli kvar en ruva, men hellre en ruva än ett blödande sår. Även om jag själv inte har förlorat någon nära, så förstår jag att det gör ont. Att det gör så förbaskat fruktansvärt ont. Jag förstår att man aldrig kan glömma, aldrig sluta minnas små saker som stora, alla stunder man delat med personen som inte längre finns kvar. Det är inte meningen att man ska glömma heller, men för att kunna leva fullt ut måste man glädjas åt sina minnen istället för att bli blind av saknad.

Vi måste komma ihåg att även om det varje dag, timme och sekund är det någon som dör, så är det ännu fler som föds. Ännu fler barn föds till detta liv, och vi måste ta hand om alla dessa själar som faktiskt litar på oss. Litar på att vi ska ta hand om dem när det behövs, och hjälpa dem att överleva när det är svårt. Vi måste ta hand om varandra, annars funkar det inte. Annars funkar inte livet.




julbak


Idag har jag varit hos maria och julbakat.


Vi började med att göra snöberg, eller vad dom nu kallas. Då smälter man vit choklad...


... sen häller man i kokos och...


... lägger sedan ut små snöberg på en plåt med bakplåtspapper under, ställ kallt och vänta tills de har stelnat.



Sedan gjorde vi en annan variant där vi smälte mörk choklad och blandade i cornflakes. Detta är en väldigt enkel strategi när det gäller julgodis, smält choklad och blanda med något som låter gott! Till exempel nötter, russin osv.


Och jag avslutade med att testa på dessa tryfflarna vars recept man kan hitta i underbaraclaras jultidning. Koka upp 1 dl grädde och dra sedan ifrån spisen. Lägg i 200 gram vit choklad och låt det smälta. Tillsätt sedan två matskedar smör och låt också det smälta. Rör om till en smet och ställ sedan kallt. När det är tillräckligt kallt, rulla smeten till små tryfflar i digestivekex. Blir hur gott som helst!

the world spinns madly on

Igår dog min farmor. Det var en tung måndag och det känns ganska tomt just nu. Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska skriva, för ingenting känns nog. Ingenting känns värdigt nog att skriva när något sånt här har hänt. Så jag skriver inte mer än såhär, inte just nu.



21 december



Tidigare idag hämtade jag upp louise och sedan åkte vi ut till olof viktors. Visst är hon fab med lugg?


Vi slog till på stort och beställde varsin kräftmacka.



När vi hade fikat färdigt var det dags för julklappsbytning. Jag gav henne filmen i taket lyser stjärnorna och en portmonnä, och själv fick jag rökelser och en fin ljuslykta. Båda blev glada och nöjda!

det är som moln överallt





Det är snökaos i skåne men just nu tycker jag om det. Jag har nog aldrig sett så mycket snö i hela mitt liv och allra finast är det när man är ute på kvällen och det är alldeles tyst förutom några förtjusta skrik från pulkaåkande människor.

min fredag


I fredags tog vi bilen in till malmö för att lyssna på laleh som spelade på palladium.


Det var första gånen jag såg henne och det var minsann på tiden! Vi hade sittplats vilket jag tyckte var perfekt, det blev en hemskt mysig stämning och väldigt intimt och bra.








Efter konserten åkte vi till eslöv och hem till anna för att dricka vin, äta popcorn, spela kort och lyssna på bra musik. En liten repris av torsdagen med andra ord. Väldigt spontan och fin fredag, och trots kylan utomhus var jag varmare än någonsin!

busy doing nothing


bild: papertissue

Hej mina vänner. Ikväll har jag varit upptagen med att göra precis ingenting och nu tänkte jag sova. Men imorgon, imorgon ska ni få höra vad jag har hittat på i helgen. Sov så sött!

was looking for a place to hide away

Igår fick vi för oss att vi skulle se laleh ikväll på palladium i malmö, så nu ska vi snart ta oss in dit. Jag har aldrig tidigare sett laleh live, så jag tyckte det var på tiden minsann! Ha en fin fredagskväll kära läsare. Puss på er!


ensam är stark, vilket jävla skitsnack



Hej hopp! På grund av vädret igår ställdes tågen in och vi kom alltså aldrig in till malmö. Tråkigt, men sant. Så jag och maria spatserade hem till henne och bakade en kladdkaka, och lite senare kom anna och vi åkte hem till mig och spenderade kvällen där med att dricka vin, spela kort och lyssna på musik. Fin kväll, trots allt!

malmö



Otroligt nog ser det ut som att jag har hunnit med allt jag skulle innan jag skulle åka. Nu hoppar jag strax på tåget till malmö, adios!

a king kong christmas party

Ikväll annordnar min vän christine och hennes klass konserter och julmys på Kong i malmö! För att citera dem på facebook kan man "komma och lyssna på grymma band, chilla, dricka lite glögg och komma i julstämning." Det låter väl festligt! Det är fri ålder, inträde 20 kronor, baren är öppen hela kvällen, insläpp 19.00 och en timme senare råkar det vara så att en annan vän, linnea, har konsert. Vi ses där!

torsdagsglädje



Godmorgon cupcakes! Det är torsdag och jag har kommit fram till att det är min favoritdag numera! Kan ha att göra med att en viss secondhandaffär har öppet då... Nu ska jag hoppa i lite kläder och göra frukost. Puss!

pepparkakor med ädelost-cravings

Det snöar för fullt ute och jag har cravings på pepparkakor med ädelost på.

i dare you to move



a walk to remember



Om ni känner för att gråta och få lite ont i hjärtat kan jag varmt rekomendera att titta på filmen a walk to remember. Lite småfjantig i början men sista halvan är sagolik.

baby you can have whatever you like



Godmorgon! Jag har precis ätit frukost och nu sticker jag till sjöbo om en stund och lunchar med kusinen. Föreslår att ni ska börja er dag med denna smått fantastiska låten. Puss!

bio



Nu smiter jag iväg till ystad för andra gången idag och går på bio med finaste louise. Perfekt tisdagssyssla!

överraskningsfest för mormor torsdagen den 10 december 2009



















Såhär såg det ut i torsdags förra veckan när vi hade en överraskningsfest för min mormor. Spektaklet blev fantastiskt lyckat och jag blir varm i hela kroppen av att titta på bilderna. Så mycket glädje och kärlek att det knappt är sant. Fint!

tradera



Dessa skorna, som tidigare har legat uppe på bloppisen, finns nu att buda på här! Utropspriset är 15 kronor. Happy bidding!

julklappar





Ikväll har jag sysselsatt mig med att slå in alla mina julklappar. Jag tycker det originella pappret med julmotiv är lite tråkigt, så jag slår in med vanligt istället. Och fint blev det! Blir lite förvånad över mig själv, det brukar vara så att jag sitter dagen före julafton och gör detta, ibland till och med på självaste julafton. Fint att man kan förvåna sig själv fortfarande!

måndag


bild: papertissue

Lägenhetssökande, titta på film, hälsa på maria på röda korset, besöka en sybutik, posta julkort, hämta ut paket och spela wii tillsammans med mamma. Det är min måndag det.

no more, no more blue days and lonely years





Nu åker jag till först till louise och äter tacos, och sen åker vi till malmö för att gå på the sounds konserten på kb! Tror att denna kvällen är precis vad jag behöver. Adios amigos!

lördaglördaglördag


bild: papertissue

Hej lördag! Jag överlevde gårdagen och nu ska jag alldeles strax bege mig ner till erikshjälpen för att leta efter dom sista julklapparna. Herregud, det är ju tredje advent imorgon. Denna månaden har gått på tok för fort för att jag ska hinna reflektera att det ens är jul. Det är kanske dags att ta fram mina få, men fina, julsaker på rummet... Förutom julstjärnan som mamma redan har satt upp för två veckor sedan. Nej, erikshjälpen var det! Au revoir!

'cause the truth is that I am yours



Denna låten har gått på repeat både igår och idag och jag kan inte få nog. Så. fruktansvärt. vackert.

det är så tråkigt och trist utan dig


bild: papertissue

Hej på er. Idag är jag grå och tråkig och känner inte för att göra något annat än att ligga i en soffa och titta på idolfinalen tillsammans med min pappa. Så jag skippar vinet och klackarna ikväll och sparar det till någon annan gång. Jag hoppas er fredag är festligare än min, puss!

jag undrar när, eller rättare sagt om, jag någonsin kommer tröttna på den här mannen


wonderland




Nyheter från bloppisen, gå in och kika vettja!

födelsedagsfrukost och erikshjälpen





Ungefär såg det ut när mormor och morfar kom och åt frukost här imorse. Några timmar senare åkte jag till erikshjälpen och fyndade lite till bloppisen! Titta in om en stund så får ni se.

idag fyller världens finaste mormor år





Godmorgon bloggen! Idag fyller världens finaste mormor år, och vi firar henne nu på morgonen med lite frukost här hemma och jag tänkte ge detta kortet till henne i present. Är inte en spaupplevelse en bra present? Det hade jag älskat att få. Ikväll har min mamma och hennes syster annordnat ett överaskningskalas med alla mormors syskon och några till. Och hon har ingen aning! Åh jag längtar tills jag får se hennes min. Hoppas ni får en fantastisk torsdag!

dumle

Beställde för någon dag sen lite saker från inreda.com och idag kom sakerna. I paketet hade dom lagt tre dumle godisar! Fint.

en till önskan.



bilder: quietland

Jag skulle bli hemskt hemskt glad om jag fick detta armbandet i julklapp. Bara så ni vet! Finns att beställa på quietland shopen här.

narnia



Godmorgon! Nu försvinner jag in i narniavärlden en stund. Vi hörs lite senare, hörrni.

du finns inte.


bild: papertissue

you must follow your heart

Hej alla fina! Jag har ägnat dagen åt lite mindre roliga saker, så som städning och rensning. Förstår inte riktigt var all tid har tagit vägen för jag har inte kommit så långt. Ikväll har jag varit hos maria och tittat på andra avenyn. Så himla bäst. Och jag längtar redan tills nästa avsnitt, men det är ju en hel vecka tills dess. Otåliga sandra. Jag har också fått reda på ett besked idag, men jag är ännu inte helt säker på hur jag vill göra så ni får helt enkelt vänta lite tills ni får reda på vad det handlar om. Spännande är det iallafall.


bild: papertissue

why isn't love enough?

Utdrag från 30 oktober 2007.

"Jag tror att jag saknar dig lite grann. Men det får jag inte. Får inte. Inte inte inte."

runaway bride går på tv, detta är min favoritscen


tranbär





Jag har köpt ett nytt läppstift! Det kommer från Isadora och färgen kallas cranberry. Fint va!!

inspiration från grannlandet






Snygga tjejer från copenhagenstreetstyle.

the room’s suddenly spinning



bilder: skinny

Godmorgon! Jag tycker vi börjar vår måndag med att bläddra igenom denna sidan och lyssna på denna låten. Deal?

om att nöja sig, fastän man inte borde.

Har precis tittat på säsongspremiären av project runway, en serie där designers varje vecka skapar nya plagg som sedan blir bedömda. Jag blir helt lyrisk av att se deras glöd i ögonen, en glöd som berättar vilken passion de har för att skapa olika kreationer. Lyrisk och lite avundsjuk. Designer är ett typiskt yrke som är extremt svårt att slå igenom som, och det är inte många som lyckas. De som lyckas nuförtiden är oftast de som är kända för något annat som halkar in på ett bananskal genom sina kontakter i kändisvärlden. Precis som det är svårt att slå igenom som designer, är det svårt att slå igenom om man vill bli till exempel författare, journalist, konstnär, musiker, dansare och så vidare. Yrken som i princip baseras på personliga intressen, passioner som gör att man inte kan tänka sig att göra något annat med sitt liv.

Men även om man inte kan tänka sig att göra något annat, måste de flesta faktiskt göra det för att överhuvudtaget kunna leva rent ekonomiskt sätt. Och då får man helt enkelt nöja sig med andra jobb. Man får nöja sig med att jobba på ICA, som städerska, telefonförsäljare, servitris eller liknande. Vilket är yrken som jag absolut inte nedvärderar, verkligen inte. Men jag har hemskt svårt att tro att någon drömde om att bli telefonförsäljare när dom var fem år och deras morfar frågade vad de ville bli i framtiden. Jag har svårt för att tro att alla små barn skrev i sina vänner-böcker under yrke att de ville bli städerskor eller att de ville jobba på ICA när de blev stora.

Kanske är det jag som är naiv och uppvuxen i en bortskämd generation som tycker att vi har rätten att jobba med vad vi än vill. Givetvis hade det inte funkat om alla hade tänkt precis bara på sig själva, då hade vi inte haft några äldreboenden eller någon sjukvård. Men på något sätt lever vi lite i fel system. Det ska inte vara svårt att bli det man vill bli, just det ska ju vara det enklaste som finns. När vi har så lite tid som vi har här på jorden borde vi ägna den tiden åt något som vi verkligen älskar. Som sagt, kanske är jag naiv. Men säg inte att jag inte vet hur världen fungerar, för det har jag lärt mig. Jag tycker bara inte att det fungerar så som det borde göra.

you're the storm



Min söndag har hittils varit julgranshandlande, en tur på auktionen och några avsnitt sex and the city hemma hos maria. Och så har jag budat hem skorna ovan från tradera, som ursprungligen kommer från monki. Fint ska det va! (och du är finast av dom alla)

poesi

Var aldrig någons slagord, för du är poesi.

söndagsröra


bild: papertissue

Det är söndag och jag känner mig lite som på bilden ovanför. Rörig på något sätt. Igår var jag som sagt i malmö med mina föräldrar och några till. Det blev lite affärer och fika, även om det var hemskt mycket folk var det ganska julmysigt. På kvällen kom maria hit och vi spelade wii, tittade på en film och dog av trötthet i soffan. Och nu är det söndag och jag känner mig fortfarande trött. Undrar när jag någonsin ska vakna upp.

malmö

Blev nyss väckt och frågad av min yngre kusin om jag ville följa med till malmö tillsammans med hans föräldrar och mina föräldrar. Ja, varför inte. Ha en fin lördag, hörrni!


quietland

Igår fick jag hem ett fint paket på posten. Det innehöll dessa fantastiskt fina snäck-örhängena som kommer ifrån quietland shopen. Jag har letat som en tok efter liknande och blev hemskt glad när jag fann dessa!


bilden är lånad härifrån

Shopen drivs av en söt tjej som heter Matilda, och jag tycker att ni alla ska ta en titt! Det finns massa saker som man kan ge i julklapp till sin mamma, syster, bästa vän eller till och med till sig själv. Till exempel ankarörhängen, bestickarmband eller kanske en flygplansring.

if the shoe fits



Har spenderat dagen framför teven och sex and the city, tycks aldrig tröttna på den serien. Blir så himla inspirerad och glad på något sätt och då kan det väl inte skada! Jag hittade förresten nyss mitt körkort som jag varit av med i några dagar. Så går det när man har många börsar... Nej, nu ska jag hoppa in i duschen. Mina föräldrar ska ha gäster ikväll, så jag tänkte äta med dem och titta på idol och så. Får bli en helg i den stilen känner jag. Hoppas er fredag är lite mer faboulous! Puss på nosen

godmorgon fredag



Jag tycker vi rivstartar denna fredagen med denna låten som jag hörde på radion igår. Helfestlig!

roadtrip


bild: papertissue

Hej mna vänner! Nu är jag hemma efter en fin roadtrip till ullared. Vi har spenderat mestadels av tiden i bilen, men det har varit härligt ändå. Varuhuset var i princip precis som jag kom ihåg det, och anledningarna till att jag inte ville dit igen förra gången uppfylldes denna gången också. Människor precis överallt och extremt mycket skräp. Men några få guldkorn fanns det allt! Som blev mina julklappar till mig själv, såklart. Får nog ta tag i det där med julklappar till andra nu, men det är inte riktigt lika roligt om ni förstår vad jag menar. Imorgon är det fredag!

och så börjar karusellen om igen


bild: papertissue

mercredi

Min onsdag började med att jag kom upp i relativt bra tid, för att sedan somna om en timme senare efter att ha tittat en stund på film. Suck. Sover så himla dåligt nuförtiden vilket gör att jag känner mig lite som en zombie mestadels av min vakna tid. Mötte iallafall upp maria i byn och fixade lite saker, besökte en loppis där jag fyndade nedanstående saker samt en julklapp till mamma. Allt för en tjuga! Det kallar jag loppis, det. Sen följde jag med henne hem och fikade lite samtidigt som vi tittade på några avsnitt sex and the city. Såklart.

Nu ska jag fixa lite musik till imorgon, jag och några fina ska nämligen till ullared! Haha, jag trodde aldrig någonsin att jag skulle åka dit igen, blev nästan klaustrofobisk på köpet förra gången. Men man ska väl aldrig säga aldrig! Tänkte att det blir en trevlig liten dagsutflykt. Puss på er!


superfin väska


glasflaska att ha ljus i

fjäril




Idag har jag en fjäril runt halsen. Det borde man ha ungefär varje dag.

jorden runt i motvind



Godkväll! Det har varit lite halvtaskig uppdatering idag vilket beror på att jag inte har mått särskilt bra. Vaknade upp med något som kändes som knivar i halsen och har kännt mig svag och hängig hela dagen. Åkte iallafall till ystad i förmiddags för att spendera några timmar med mamma. Tänkte handla lite julklappar, men det slutade givetvis med saker bara till mig själv. Nåväl, det är ju ett tag kvar ändå. Nu ska jag ta ut vår lilla nyklippta vovve på en snabb promenad så att jag får lite frisk luft, sedan är det dags för bästa andra avenyn på ettan klockan nio.

önskelista


bild: papertissue

♥ En hårfön
♥ Något par av dessa skorna, gärna alla tre
♥ En resa till exempelvis london, paris, berlin, köpenhamn
Kopp och fat från åhlens
Rosettkuddar från h&m
Hörlurar
Örngott från h&m
Tygpåse från totes and vintage (djurtrycket eller eiffeltornet)
Biljetter till kents turné i vår
♥ Bra böcker
Rosettberlock från thomas sabo
Ballerinaarmband från quietland
Mario Kart Wii

Jag tycker att vi startar december med att göra oss en önskelista, och såhär ser min ut. Vad önskar ni er i julklapp?

RSS 2.0