animals




Ni kan ju gissa om jag blev alldeles salig i kroppen när jag såg dessa ringar och örhängen inne på h&m i söndags? Så väldigt Sandrigt att jag dog lite grann (och givetvis köpte dem). Åh!

sådärja.

Jodå, första dagen gick bra förutom några mindre incidenter. Som att jag glömde mobilen hemma, yrade runder på stationen imorse för att hitta varifrån stadsbussen gick ifrån, och eftersom jag glömde mobilen fick jag inte tag i maria som jag skulle träffa idag för födelsedagslunch och fick alltså skippa det, gick in på pressbyrån för att få något i magen men hade tydligen inga pengar på kontot så det fick jag också skippa. Nåväl, det är sånt som händer. Kursen verkar iallafall sjukt intressant och lärarna verkar vara väldigt engagerade och kloka. Jag längtar till morgondagens föreläsning!



first day at school.

Idag börjar skolan igen, denna gången på Lunds universitet. Klockan ringde för femton minuter sen och som vanligt tänker jag att jag aldrig har varit så trött. Men det hör lite till, att vara så trött första dagen. När man har blivit van att sova länge och sluppit ställa klockan varje dag. Det är nog tur att det har hänt så mycket de senaste veckorna så att jag inte har haft möjlighet att tänka på denna dagen och oroa mig för att jag inte ska få kompisar, göra bort mig, inte fatta någonting, ja men ni vet sådana dumma och idiotiska tankar. Tänk att det är likadant varje gång man ska göra något nytt, att man aldrig lär sig att det inte är så farligt.

(Ja, jag försöker åtminstone intala mig själv att det inte är så farligt iallafall, men det kommer nog bli en lång bussresa.)

söndag.






Igår spenderade vi dagen först på beyond retro vid zinkensdamm där jag köpte en brun turban, tog en kaffe på vägen, åkte till drottninggatan, hittade en tjusig röd klockan inne på ur & penn och gick in i kanske hundra olika h&mbutiker där jag hittade finaste gubbskorna och magiska smycken som ni ska få se, och sen avslutade vi med mat inne i gallerian där jag åt godaste spenat och västbottenostpajen.

Sen var det dags att åka tillbaka till lägenheten, packa ihop sakerna och köra till flygplatsen (gissa om det var läskigt att köra i stockholm!!!) och hoppa på flyget hem till skåneland igen. Det var hemskt fint att komma tillbaka till stockholm, och snart ses vi igen minsann.

popaganda dag två.


Så blev det dags för dag två på popaganda! Såhär fin såg framsidan till programbladet ut.


Vi var peppade och glada, speciellt när vi fick gratis mini-läskburkar!


Nerför backen och in på området.


Första bandet vi såg var Hästpojken, som jag tydligen har underskattat tidigare. Väldigt bra!


Det spelades rundpingis.



Det var verkligen en härlig stämning inne på Eriksdalsbadet, kanske var alla smått överlyckliga att det inte regnade som meteorologerna hade lovat.


Denna dagen var det männens tur att utföra konstsim, och publiken jublade när de tog av sin kavaj och hoppade i.



Det sista vi gjorde på festivalen var att se shout out louds i sol, och just då under den konserten kändes allting perfekt. Sen köpte vi chips och dippa, åkte hem och tittade på film!

popaganda dag ett.


Under natten körde vi uppåt i sverige och såg solen gå upp.


Efter några timmars sömn blev det dags att ta sig till festivalområdet och få sitt armband.


Vi mötte upp fina Julia som jag lärde känna under litteraturvetenskapen, gick in på området och placerade oss i gräset.


Och lyssnade på fantastiska Navet som är en nyupptäckning för mig!



Finaste First Aid Kit.


Sötis Julia.



Moi.


Dags för lite öl och cider!


Sen lyssnade vi på Jonathan Johansson.


Ovanför flög det flygplan med jämna mellanrum.


Jag sprang på söta Sandra och Elsa, och var hej-jag-läser-er-blogg-töntig och frågade om jag fick ta en bild till streetstylebloggen (där kommer det komma upp fler bilder inom de närmsta dagarna).



En av dagens höjdpunkter var helt klart konstsimmet.


Efter det spelade familjen och det var sådär, faktiskt.


Men vi var glada ändå!


Speciellt när Markus krunegård kom ut på scenen och körde den här låten!


Dags för Belle & Sebastian som gjorde en finfin och mäktig spelning.



Och slutligen var det dags för det vi hade längtat efter så mycket - Robyn!!! Alltså, ni anar inte vilken spelning det var. Så mycket energi och så mycket tryck, hon är så jäkla cool! Efteråt tog tunnelbanan hem och var hur nöjda som helst med första festivaldagen.

malmöfestivalen torsdag


I torsdags var det dags för malmö igen, här är Anna och Tune.


Söta Emma!


Oskar Linnros skulle ju spela, och det får man inte missa!



Det var fint, såklart. Och bättre än jag förväntat mig efter att ha hört liveversioner på internet.


Sen åt jag langos, men det såg inte så aptitligt ut så jag gjorde bilden svart/vit. Gott var det iallafall. Väldigt gott!



Och så började Salem al fakir spela halv elva på stortorget och det var bara så himla himla bra! Jag skrev ju tidigare att det finns ingen finare man än lars winnerbäck, men det finns bannemig ingen sötare än salem. Och hans nya album lät sjukt mycket bättre i verkligheten!

Så var årets malmöfestival över för min del, för sen hoppade vi in i en bil och körde till stockholm för popagandafestivalen! Vilken avslutning på sommaren, va.

malmö/stockholm/tomelilla

Som en av er gissade har jag varit iväg på popaganda i stockholm i helgen. Vi drog direkt efter Salem al fakirs spelning på malmöfestivalen i torsdags och körde hela natten tills vi var framme runt sju på morgonen. Jag har haft en fantastisk helg (utan internet) i storstaden och ni ska alldeles strax få se massa bilder!


so please let me get what i want this time


bild: papertissue

live.

Något av det absolut bästa jag vet är att gå på konserter (vilket jag tror att ni har förstått vid det här laget). Om det är ett band man har lyssnat på länge blir det på något vis ännu bättre när man får se dem live. Och om det är ett band man bara har lyssnat lite på, och man går på en bra konsert, får man en helt annan relation till musiken. När det är bra, är verkligheten alltid bättre. Älskar älskar älskar det.

malmöfestivalen tisdag


Kvällen började med johnossi på stortorget.


Det var en riktigt grym konsert!



Fint väder och fina vänner, kan det bli bättre?


Linnea och Maria.


Anna och Tune.


Häng i soffan.





Haha, så söta.



Äntligen dags för hästarna (band of horses)!


Magiskt.

prickigt.




I söndags invigde jag klänningen från beyond retro tillsammans med favvoskorna och rosa läppstift.

17.22 tar jag tåget till malmö, ikväll spelar band of horses!

malmöfestivalen söndag


Söndagskvällen började med att vi hoppade in i en taxi ner till centralen.


Där bakom spelade nämligen finaste finaste Melissa Horn!



Efter ösregn hela dagen sken solen och det var hur mycket folk som helst.




Puss!


Efter konserten följde vi strömmen mot stortorget.


Vill du dansa barfota i gräset med mig?


Fin bil.


På plats var det nedräkning.



Och vi var glada!






Så blev det äntligen dags för underbara Lasse att spela. Det var så himla himla himla bra, och jag tror nästan att det var topp tre av hans konserter jag har varit på. Finns nog ingen finare man än Lars Winnerbäck.

Sen tänkte jag ta tåget hem, men det visade sig att det gick inga tåg så "sent" till tomelilla. Efter lite frustration åkte jag hem till maria och sov där och åkte hem dagen efter istället.

malmöfestivalen lördag


Min lördag på malmöfestivalen började på stortorget.


Älskade Erik Hassle spelade nämligen på Rix-fm festivalen!


Gissa om jag var glad.



<3


Sen satt vi kvar och väntade tills maskinen började, och jag var ganska nöjd när jag fick höra kärlek vid sista ögonkastet.



Sen mötte vi upp några och satte oss under h&m's tak när regnet kom.


Maria anlände och snurrade lite i sin fina klänning.


En av anledningarna till att jag älskar denna festivalen är alla små meningar som finns lite överallt.



Vi avslutade kvällen med att titta på trubardurslam på lilla torg där bästa linnea var med! Och till min förvåning var även en annan vän, Amanda Lindholm, med. Linnea gjorde en brakseger och vi var så stolta att vi knappt visste var vi skulle ta vägen! Sen blev det bussen till lund och efter vad som kändes en evighet i kyla fick vi äntligen tag på en taxi och kunde åka hem till anna och sova.

jag har försökt förklara

Det blir mycket musik i bloggen denna veckan, hoppas det inte gör allt för mycket! Hur som helst, idag släpper Ludwig Bell sitt debutalbum jag har försökt förklara och det kan ni lyssna på här. Jag har inte hunnit lyssna igenom hela än, men hittils låter det fint som snus!


i could really use a wish right now

Hej finisar. Jag är hemma i tomelilla en sväng, tar tag i lite nödvändiga saker och blir människa igen. Efter att ha sovit en stund, tagit en dusch och ätit karibisk soppa till kvällsmat känns allt lite klarare igen. Nu krävs det åtskilliga koppar kaffe och lite effektivitet så ska jag nog hinna med allt jag ska. Och låten nedan på repeat.


melissa och lasse

Ikväll är det äntligen dags för melissa horn och lars winnerbäck, och jag kan fortfarande inte riktigt förstå att jag ska få se lasse (och melissa) två gånger detta året. Dubbel lycka, dubbelt så fint. Vi ses väl där? Åh det kommer vara magiskt.



mot malmö

Hej kompisar! Nu sticker vi och handlar lite och sen bär det av mot malmö. Ikväll spelar bland annat erik hassle på rix fm festivalen, sen spelar familjen och min vän linnea också! Hoppas ni har en fantastisk lördag. ♥


superglad sandra med supermycket tandkött

20/25
























Igår var det 20- och 25årsfest ute på landet med glittrande födelsedagsbarn! Träffade massa gamla klasskompisar och andra vänner, drack cider och kände mig som en femtonåring, snapsade ett x antal tequila rose, åt god mat och gudomlig efterätt, sittdansade, klappade finaste hästarna och sådana trevligheter. Så kan det gå!

saknar dig fast du står här mitt framför mig



Får inte nog av denna låten.

malmöfestivalen.

Idag sätter världens bästa festival igång - malmöfestivalen! Som vanligt är det helt vansinnigt bra artister och band som ska vara med och precis som vanligt är det knäppt att en såhär bra festival är alldeles gratis att gå på. Så nu gäller det verkligen att passa på, vi ses väl där?!



(jag har dessutom gjort en liten spotifylista med mina favoritlåtar av dessa artisterna, den hittar ni här!)

wonderland



Så, mina vänner. Nu har jag kämpat på med bloppisen i några timmar. Det är mer jobb än vad man tror, men nu ligger det iallafall uppe massa nya saker!

Annars har jag varit på erikshjälpen idag och fyndat finaste french connection kappan, klippt mig (det var verkligen på tiden) och gjort marmelad. Nu ska jag minsann hoppa i säng, imorgon är det fredag! Godnattis.

one eyed redhead



Blackbook by H&M

världens godaste tomatpaj



Igår var min kära kusin johanna här och förutom bio och massa snickelisnack, så bjöd jag henne på världens godaste tomatpaj. Jag tänkte att ni skulle få receptet!



Pajdeg:
50 g smör
♥ 1,25 dl vetemjöl
♥ 2 msk kallt vatten

Fyllning:
3 tomater
♥ 1 gul lök
♥ olja
♥ 1 msk tomatpuré
♥ rosmarin
♥ timjan
♥ salt och peppar
♥ riven ost

Gör såhär:
1. Hacka samman smör och mjöl, tillsätt vatten och arbeta samman till en deg. Kavla eller tryck ut den i en form och låt stå kallt en stund.
2. Värm ugnen till 225 grader.
3. Skala och hacka tomater, samma sak med lök.
4. Värm upp lite olja och lägg sedan i lök. Låt den mjukna utan att få färg.
5. Blanda ner tomathack, tomatpuré och alla kryddorna (mängd efter egen smak). Låt det puttra ihop till en ganska torr massa.
6. Grädda pajskalet i 10 minuter.
7. Lägg hälften av den ost du tänker använda i bottnen på pajen, lägg över fyllningen och sedan ost ovanpå.
8. Grädda i ugnen i 10-15 minuter.

Jag serverade pajen tillsammans med gurka, babyspenat, fetaost och lite olja. Bon apétit!

sjunde himlen.

Måste nog lära mig att inte titta på sjunde himlen när jag är så sentimental för jag börjar ju gråta bara av signaturmelodin.

keiko lynn





bilder från hennes blogg

Keiko Lynn får mig att vilja vara vardagsfin i klänningar, klackar, rosetter, läppstift och lockigt hår. Åh.

du sa att du inte skulle vänta i evighet.

Och det kan inte jag göra heller.

lavendelsocker

När jag är ute och promenerar med min lurviga lilla pudel går jag alltid förbi massa lavendelblommor som doftar så fantastiskt gott. Och det kan man ju inte gå förbi sådär bara, så inspirerad av söta saker bestämde jag mig för att göra lavendelsocker!


1. Plocka massa lavendelkvistar och lägg på ett vitt papper så att eventuella småkryp kan försvinna över natten.


2. Ta fram en fin burk som du vill förvara sockret i. Varva sedan socker och lavendelblommor.


3. Färdigt! Låt sedan stå ett bra tag, gärna några veckor, och rör om då och då så att sockret inte klumpar sig. Sedan kan det användas till exempel till lavendeldrömmar eller lavendelpannkakor. Det ska bli väldigt spännande att se hur det smakar!

young at heart and full of hope

Jag tänker bli bättre på att ta tag i saker. Inte längre bara föreställa mig hur jag vill att saker och ting skall vara, inte längre drömma mig bort hela tiden, inte hela tiden längta till saker. Ta tag i och göra saker istället. Se till att saker händer. Se till att jag hamnar där jag vill hamna, med människorna jag vill vara där med.

Och det jobbigaste (och kanske också det bästa egentligen) är att i princip allt sånt hänger på en själv. Man kan inte sitta och vänta på att saker ska hända.


bild: weheartit

och jag vet att vi aldrig kommer att förändras, men jag ångrar ingenting


ruby, mountains, peacock, fields, everlasting, sea



Detta fina linnet köpte jag på monki i lördags, på rea för 40 kronor. Rea och monki är en fenomenal kombination.

(och givetvis kunde jag inte motstå det när det stå peacock på)

jag tror jag tar tillbaka det där att det är sjukt skönt med ny vecka

Och jag kan inte ens ha en vit tröja i fem minuter utan att spilla på den.

hang with me



Hej måndag! Trots en väldigt bra helg är det sjukt skönt med ny vecka. Inatt stannade jag uppe och tittade på snabba cash, den har ju blivit ganska hypad den där filmen. Och jag tyckte faktiskt den var helt okej! Fast det där med att joel kinnaman skulle vara världens snygging kan jag inte riktigt hålla med om, bara lite när han hade rakat av håret. Nej, nu har jag massa att ta tag i. Pusspå!

kräftor och orättvisa.



Efter bakishäng med några fina tog jag tretåget till tomelilla och var hemma en timme senare. Ikväll har jag ätit kräftor, gissa om det var gott? Jag kan inte riktigt få nog av dessa röda filurerna. Nu tänkte jag skriva att jag annars har mått som jag förtjänar idag, men eftersom jag faktiskt inte drack särskilt mycket igår känns det lite orättvist att må som jag gör. Men det är väl bara att gilla läget.

spritfest, svinfest, födelsedagsfest






Joel och Emma.


Anna.


Suddig Sandra.


Godaste monster-cupecakesen.


Qu och Maria.



Emil.



Emma och Linnea.


Birthdaygirl!







Såhär såg det ut igår när vi firade min goda vän anna k's 20årsdag! Kvällen började med att vi gjorde oss i ordning hos maria; rött läppstift, sotade ögon, påfågelörhängen, svart tröja/klänning, tights och skorna. Sedan trotsade vi helvetesregnet och tog en taxi till jägershill där festen hölls. Tur nog skulle vi sitta i ett fenomenalt partytält! Där var det otroligt god mat, slushimaskiner, massa goda vänner, skratt och trevligheter. Efter allsång till bittersweet symphony, wonderwall och återkommande gäspningar begav vi oss hemåt i natten. Bra kväll!

20.




Idag fyller en finis 20 år, så nu sticker jag till malmö för att ikväll gå på "spritfest, svinfest, födelsedagsfest" för att citera inbjudningen!

pizza



Krossade tomater, basilika, babyspenat, svamp, soltorkade tomater, pesto, mozzarella och ananas. M-mm!

egentid.

Phue, jag är helt slut! Har tränat och flängt runder över hela byn, och sen en runda till eftersom jag glömde ungefär hälften när jag var där första gången. Nu är jag hemma och ska fixa lite till och sen ska jag köra mina föräldrar till något middagstjohejsan. Ikväll ska jag ha egentid, som jag har längtat. Jag tror det är viktigt att ha det. Ska göra hemmagjord pizza, hyra en film och sådana saker. Umgås med mig själv helt enkelt.


torsdag



Idag har jag fått två allergisprutor i ystad, varit på ikea med mamma och ätit tomatsoppa med fetaostkräm och surdegsbröd till. Mmm, så gott! Och nu regnar och åskar det, vilket jag får bevittna eftersom jag för första gången på evigheter har rullgardinerna uppe. Mysigt! (och lite läskigt på samma gång)

jag säger som det är att allt är sådär, bara sådär, sådär som det är såhär års

Hej hjärtan. Jag är lite frånvarande, jag vet. Är i någon konstig period just nu som jag behöver ta mig ur, och jag vet inte riktigt hur. Måste väl ta reda på vad jag vill antar jag. Hur vet man?


the shoes




Äntligen.

tvåmannakräftskiva och hässleholm









härligt skarpa mobilbilder

Måndag: Jag tog på min sjömanskepa och satte mig på bussen till anna's jobb. Där fick jag kika runt lite och sen åkte vi till eslöv och hade tvåmannakräftskiva för andra året i rad (ska förhoppningsvis bli en fin liten tradition). Kräftorna ser verkligen inte goda ut på bilden, men jag dog lite så gott det var.

Tisdag: Efter massa sömn tog vi oss till lund, såg finaste hunden, tog tåget till hässleholm där vi mötte upp en trevlig prick som heter frida. Vi satte oss på en uteservering, åt godaste mackan med tomat, fetaostcréme och rödlök. Sen gick vi vidare till en liten gräsplätt där vi pratade om ditten och datten och sen åkte jag hem till tomelilla igen!

Sånt som är fint: när alla busschaufförer ...

Sånt som är fint: när alla busschaufförer hälsar på varandra och när tanter hjälper en hitta rätt buss.


the end of the world is bigger than love



Hej vänner! Nu tänkte jag alldeles strax hoppa på en buss till anna för en tvåmannakräftskiva ikväll. Början på denna dagen har verkligen inte varit på moln, så jag hoppas det gör susen att komma iväg lite. Så länge borde ni lyssna på denna fantastiska låten med finaste jens! Kan inte fatta att jag inte var på hornstull strand i lördags när han spelade där. Nåväl, det kommer förhoppningsvis fler chanser. Puss på er!

facehunter




måndagsfint från facehunter

balans

Jag vill vara i balans. Är det inte det allting handlar om, att komma i balans? Kunna hitta det tillståndet där kanske inte allting känns fantastiskt hela tiden, och inte heller grått hela tiden, utan någonstans däremellan och med lagom ljusglimtar. Lagom, ja vi lever ju trots allt i landet lagom. Jag tycker oftast inte det är något fel på lagom om jag ska vara helt ärlig. Tycker om rutiner så länge man får en paus ifrån dem med jämna mellanrum. Lite fyrverkerier och sådant när man minst anar det. Frågan är bara hur man kommer dit. Ska man helt enkelt nöja sig med mindre, eller ska man aldrig nöja sig? Det är frågan.

 


söndag

Söndag, äntligen är du här. Jag tänker spendera dagen med joshua radin, lite för mycket tankeverksamhet, kanske en promenad och sånt som sig bör på söndagar.


monkistyle





Sjukt snyggt från Monki. Nu vill jag bara ha höst med stora mysiga koftor och långa halsdukar!

älskar man inte, går man under



Läs det här. Grattis finaste Alex & Amanda!

vad vore jag utan era andetag?

Vilken fantastisk kväll det var igår. Vid tvåtiden tåg jag tåget till helsingborg där jag mötte upp bästa anna på centralen. Vi tog en stadsbuss bort till sofiero där konserten skulle hållas, och satte oss utanför på en gräsplätt. Där blev det vin, cider, solsken och prat om viktiga saker, oviktiga saker och allt därimellan.







Sen var det plötsligt dags att gå in och en timme för sent började älsklingsbandet kent spela.



När de öppnade med utan dina andetag trodde jag att jag skulle dö lite.




Det var verkligen en magisk konsert, förmodligen såg jag ut såhär under större delen av den. Men det är lätt hänt att se lite kärlekskrank ut när det bästa bandet någonsin står på scen.


Glittret föll ner, de kom ut en gång till och spelade som sista låt mannen i den vita hatten och sen var det slut. Och tomheten i det.

tröttis

Ni kan gissa om jag är trött idag. Efter att ha sovit i lund åkte jag till tomelilla klockan ett och sen dess har det inte hunnits vila ett dugg. Eller okej, en liten powernap på en halvtimme tog jag faktiskt innan. Ikväll kommer louise hit, det ska grillas och tittas på film och pratas och sådant. Fint. Nu funderar jag på om jag ska blogga om konserten igår, eller hoppa in i duschen. Självklart väljer jag att blogga, allt för er! Haha. Sorry Louise, du får stå ut med att jag luktar lite illa ikväll.


skisser för sommaren



Nu sticker jag iväg på lite äventyr!

radar

Jag undrar ifall vissa människor har en radar. Att de på något sätt känner på sig att nu är det dags att höra av sig och göra så att den andra personen tappar andan. Nu är det dags att återuppliva allting som har tagit så många månader att begrava. Jag undrar ifall vissa människor helt enkelt känner på sig att man har tänkt på dem, kanske rent utav saknat dem lite grann. Men trots det, så förstår jag inte. Jag förstår inte alls. Varför?

Givetvis är det upp till en själv om man ska kasta sig in i karusellen igen, men ibland är det bara svårt. Så sjukt jävla svårt.

too late

"vill du ses?"

du måste skämta med mig.

torsdagen

Då börjar denna torsdagen närma sig sitt slut. Idag har jag:

♥ Beställt biljett till Popaganda
♥ Tränat
♥ Fyndat ett nattduksbord för 20 kronor på erikshjälpen, bland annat
♥ Träffat maria en liten stund
♥ Ätit kycklingbitar i pitabröd med massa god sallad och avokadoröra
♥ Färgat håret och tagit bilder med webcamen på det
♥ Gått en promenad med mamma som också innebar billeken och plocka lavendel




mejl:

"Välkommen till religionshistoria, grundkurs"

Jo, men jag tackar! Just nu längtar jag till den 31 augusti.

drömskorna.



Jepp, här kommer ännu ett inlägg om skor. Jag hittade dem igår nämligen, drömskorna. Eller för ärlighetens skull har jag ju sett dem tidigare, fast då endast på scoretts hemsida. Och givetvis originalen från acne, men att lägga flera tusen på ett par skor känns faktiskt fullkomligt absurt. Men dessa. Åh, när jag fick på mig ett par 38or (jag pendlar mellan 36-38) satt de som en smäck och det var verkligen kärlek vid första ögonkastet. Jag måste ha dessa skorna, så är det bara. Att de kostar åttahundra kronor, och med andra ord kommer vara de dyraste skorna jag någonsin köpt, är en annan femma. Jag måste.

(De ser inte mycket ut för världen på denna bilden, men alltså. Fantastiska.)

rabarbermuffins

För ett litet tag sedan testade jag att göra rabarbermuffins och jag tänkte minsann att ni skulle få receptet för goda blev dem.


Ni behöver:
♥ 125 g smör
♥ 2 dl socker
♥ 2 ägg
♥ 1,5 dl mjölk
♥ 4,5 dl vetemjöl
♥ 2 tsk bakpulver
♥ 1-2 rabarberstänger


Börja med att sätta ugnen på 175 grader.


Blanda smör och socker.


Knäck i 2 ägg.


Tillsätt mjölk.



Och vetemjöl och bakpulver, rör om tills det blir en luftig smet.


Placera ut muffinsformar på en plåt.


Skär rabarberstängerna i centimetertjocka skivor.


Tryck ner ungefär 3-4 (beroende på hur mycket rabarber du vill att det ska smaka) i varje muffins.


In med plåten i ugnen, ställ klockan på 10 min och sen - voila!


Mina blev inte så estetiskt fina, så därför lånar jag denna bilden från söta saker där receptet också är hämtat ifrån. Lycka till!

jeansskjorta




womanizer


solnedgång och fiskbensfläta.




3 saker bara.

Till vänster i menyraden kan man nu se:

♥ En liten kolumn som heter Live traffic feed. Vilket kanske mest är intressant för mig, men där får man reda på var ni läsare kommer ifrån.
♥ En länk till min streetstyleblog - wildyounghearts.
♥ En länk till min sida på weheartit.

Det var bara det! Nu ska jag äta melon och titta på veckans true blood avsnitt.


bild: weheartit

skorna.





För kanske ett år sen, kanske ännu längre sen, såg jag dessa skorna och var väldigt nära på att köpa dem. Men av någon anledning gjorde jag inte det. Jag har ångrat mig sen dess, det är verkligen inte lätt att hitta de där perfekta svarta pumpsen. Perfekt runda där framme, skönt material och inte för höga eller för låga. Så idag när jag såg dem på hyllan kunde jag inte låta bli att köpa dem.

Fast jag är inte helt övertygad, nåväl har ju tio dagar att bestämma mig. Men visst är de fina? Speciellt undertill.

free fall



Älskar detta.

i en plånbok från högstadiet.



Mitt i allt uppackande och städning hittade jag min plånbok från högstadiet. En svart sliten plånbok full av foton på det som var viktigast just då. Håkan hellström utklippt i ett hjärta, favoritbandet kent på en halv sida och sångaren i ett band som heter simple plan vilka jag fullkomligt avgudade. Det var under högstadiet som musik blev en extremt viktig del av mitt liv. Det var under alla miljontals konserter som jag kände att jag äntligen kunde andas, tillsammans med mina finaste vänner som var lika trasiga som jag var. Men mitt i allt det där trasiga fanns det en kärlek som på något sätt räddade oss alla, tror jag. Skolfoton, fotoautomater och webcambilder, då var inte kameran en ständig följeslagare som den är idag.

Ibland kan jag sakna den här tiden, när man tittar tillbaka kan det kännas som att allting var så lätt då. Vi hade bara varandra och oss själva att tänka på, inte lägenheter, lån och dyra matkassar. Men samtidigt vet jag att jag ska vara glad över att jag klarade mig igenom högstadiet en gång. Fastän det var en fin tid var det samtidigt den värsta tiden någonsin hittils. Ibland tänker jag att eftersom jag klarade av den, klarar jag av vad som helst. Kanske är det så, kanske kommer något värre och jag får äta upp mina ord. Högstadiet formade mig väldigt mycket till den jag är idag, men samtidigt är det mycket jag har lämnat kvar på den skolan. Och ingen är gladare än jag över det.

to infinity, and beyond




bilder: papertissue

väck mig inte imorgon.

Ungefär såhär känns det idag.

20årsfest










Igår var det 20årsfest för två fina vänner i ystad. Vi började med en smirnoff ice på kings head, en tequila rose på donna gina, lite ölspel hemma hos andrea och slutligen fenixgården där festen hölls. Där inne var det hundra grader, massa gymnasie- och ännu äldre kompisar som jag inte har träffat på evigheter, skrattattacker (gud vad befriande det är att skratta, bästa drogen), sittdans, kladdkaka och cheesecake och sådana trevligheter. Lite över midnatt promenerade vi igenom ett mörkt ystad och en stund senare blev jag upphämtad av bästa pappa.

RSS 2.0