sista dagen i stockholm


Sista dagen i stockholm började med att vi vaknade halv elva av att amnesty ringde mig och ville ha mitt kontonummer, jag blev nämligen månadsgivare till dem igår! Tur var väl det att de ringde, vem vet annars hur länge vi hade sovit. Vi gjorde en dunderfrukost med frallor, yoghurt med jordgubbar, kokt ägg och kaffe.


Sen gjorde vi oss i ordning och gick till tunnelbanan.


Första stoppet blev Beyond Retro på Zinkensdamm.


Där hänger det tylldrömmar på väggarna.


Jag hittade två väldans fina paljettröjor, denna silvriga och en svart som jag inte fotade. Tänkte att de kunde göra vilken dag som helst lite festligare.


Och så fick det bli en söt prickig klänning också. Är lite osäker på kragen, dock. Men den går ju att ta av!


Efter att ha plöjt igenom hela affären och med trötta armar gick vi till Judits Secondhand där jag köpte ett par chanelörhängen. Åh, dör så fina. Har velat ha dessa så länge så jag tänkte att nu var det minsann dags!


Vidare till en liten andrahandsaffär som heter Uppåt väggarna. En fantastisk liten charmig butik med världens trevligaste personal. Jag köpte en stråhatt som ni ska få se så småningom.


Dags för kaffe och fika. Vi gick till Café Fåtöljen vid Mariatorget.


Där finns det bara fåtöljer, kristallkronor i taket, högtalare på toaletterna där man får höra bra musik och en mysig atmosfär.


Kaffe i höga glas och mozzarellamacka. Gissa om det var gott? Mhm. Mätta och belåtna tog vi tuben till drottningsgatan där jag råkade köpa upp hela mitt h&m presentkort. En blå transparent skjorta, en tiger t-shirt, en rosa klänning och en svart tröja/klänning.



Efter lite packande (det tar aldrig slut) åt vi hamburgare och kladdkaka och nu sitter vi och tittar på sex and the city. Kan faktiskt inte komma på ett bättre sätt att spendera sista dagen i huvudstaden på. Perfekt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0