lördag



Hej raringar.
Nu sticker jag iväg till kristianstad och ikväll är det tjugoårsfest för två fina. Ha en fantastisk lördag så hörs vi imorgon igen!

you are the light



<3

h&m



Det råkade bli ett litet besök på h&m när vi var i malmö idag. Ett par ljusblåa handskar, fantastiska örhängen, solglasögon (som anna tyckte jag såg ut som en femtiotalsdam i, då kan man ju knappast låta bli att köpa dem) och en prickig klänning som ni nog får se mer av någon dag.

lund och kräftpremiär








Imorse tog jag bussen till lund, hoppade av på jupitergatan och gick hem till annas lägenhet. Vi har nästan suttit i en bil hela dagen mellan lund och eslöv, tillbaka till lund, till malmö och sen tillbaka till lund igen. Men det var ganska mysigt att åka bil när det regnade ute, så det gjorde inte så mycket. På kvällen åkte jag tillbaka till tomelilla där det blev kräftpremär med familjen! Som jag har längtat.

grattis arne!



















Igår åkte vi in till ystad och firade min mosters man på en restaurang som heter marinan! Världens godaste kycklingfilé med kantarell och chilisås med pommes. Efteråt åkte vi hem till sivs söta stuga där det åts hallon med glass, det blev paketöppning och så pratade vi om olika sorters världskatastrofer och hur man liksom minns vad man gjorde när de inträffade. Men det bästa är nog ändå att man kan sitta ute på kvällen utan att frysa, det är det bästa med sommaren tycker jag!

i heart it


bild: weheartit

Det finns en väldigt fiffig sida som heter we heart it. Där kan man bli medlem och markera bilder som man tycker är lite sådär extra fina, som man hjärtar liksom. Om ni går in på weheartit.com/sandyinwonderland kan ni se vilka bilder jag sätter ett hjärta på!

hår




Funderar lite på att klippa av håret i en page och klippa lugg i samma veva. Kanske till och med färga håret ljustbrunt, lite som h&m's divided modell ovan. Åh, varför är man så feg när det gäller ens hår.

just another day and place




Rosa läppstift
kan göra vilken dag som helst lite färggladare.

en tur på österlen


Imorse bestämde vi oss, mamma och jag, för att ta en tur på österlen.


Vi körde mot kivik.


Köpte makrill på buhrés fisk.





I Orelund köpte jag avokado och jordgubbar.



Sen satte vi oss vid deras fik på baksidan och åt kladdkaka och tonfiskmacka.


Jag hade en stor fin rosett på mig.



Sen körde vi vidare mot Simrishamn.


Och till slut hem!

olof viktors






Halv tolv idag styrde jag kosan till ystad där jag hämtade upp louise och körde till österlens finaste café - olof viktors. Där blev det surdegsbulle, cheesecake och thé. så makalöst gott! Skulle nog kunna fika där ungefär vareviga dag.

festen är definitivt över



När man har tagit tusen bilder på sig själv men man tycker en endaste är fin nog att spara. Det är nog dags att sova nu, ett till avsnitt av satc bara. Imorgon är en ny dag.

ikea och klippa häck.





Hej cupcakes! Här har det inte bloggats mycket de senaste två dagarna, det har inte riktigt funnits tid eller lust. Ibland blir det ju så. Igår var jag på ikea med mamma en snabbis, åt vegetarisk pizzaslice och köpte klädstänger. Undrar lite hur jag fick plats med mina kläder innan i den garderoben som står på mitt rum. På kvällen hjälpte jag pappa när han klippte häcken runt tomten. Jobbigt, varmt men ändå skönt efteråt när man känner att kroppen har fått arbeta.

när det är över.

Fick så hemskt ont i hjärtat och i magen när jag läste detta.

oh i adore you


den där söndagsångesten kom på besök, ändå

och varför är jag inne på din facebook profil? jag måste ut, och jag trodde att jag hade hittat vägen ut men nu är jag inte säker.

(och varför måste du vara så söt?)

flytteliflytt





Lite såhär såg det ut igår när pappa och morfar körde hela vägen från skåne till stockholm och hämtade mina saker. Gissa om skåpbilen var full när de körde, förstår inte riktigt hur jag kan ha så mycket saker. Nåväl, några timmar senare hoppade jag på flyget och på sturup blev jag hämtad av mamma som körde mig hem till tomelilla.

don't you just love goodbyes, part two

Var man än åker lämnar man någon. När jag flyttade från skåne lämnade jag massa fina vänner, nu lämnar jag ett fint litet gäng som jag fick chansen att lära känna under litteraturvetenskapen. Men det är väl så det fungerar, och i slutändan är det såklart värt det iallafall att våga lära känna nya människor. Nu gäller det att ha tilltro till att man inte kommer att tappa kontakten bara för att man inte bor i samma stad, för dessa underbaringarna vill jag verkligen inte förlora!





sista dagen i stockholm


Sista dagen i stockholm började med att vi vaknade halv elva av att amnesty ringde mig och ville ha mitt kontonummer, jag blev nämligen månadsgivare till dem igår! Tur var väl det att de ringde, vem vet annars hur länge vi hade sovit. Vi gjorde en dunderfrukost med frallor, yoghurt med jordgubbar, kokt ägg och kaffe.


Sen gjorde vi oss i ordning och gick till tunnelbanan.


Första stoppet blev Beyond Retro på Zinkensdamm.


Där hänger det tylldrömmar på väggarna.


Jag hittade två väldans fina paljettröjor, denna silvriga och en svart som jag inte fotade. Tänkte att de kunde göra vilken dag som helst lite festligare.


Och så fick det bli en söt prickig klänning också. Är lite osäker på kragen, dock. Men den går ju att ta av!


Efter att ha plöjt igenom hela affären och med trötta armar gick vi till Judits Secondhand där jag köpte ett par chanelörhängen. Åh, dör så fina. Har velat ha dessa så länge så jag tänkte att nu var det minsann dags!


Vidare till en liten andrahandsaffär som heter Uppåt väggarna. En fantastisk liten charmig butik med världens trevligaste personal. Jag köpte en stråhatt som ni ska få se så småningom.


Dags för kaffe och fika. Vi gick till Café Fåtöljen vid Mariatorget.


Där finns det bara fåtöljer, kristallkronor i taket, högtalare på toaletterna där man får höra bra musik och en mysig atmosfär.


Kaffe i höga glas och mozzarellamacka. Gissa om det var gott? Mhm. Mätta och belåtna tog vi tuben till drottningsgatan där jag råkade köpa upp hela mitt h&m presentkort. En blå transparent skjorta, en tiger t-shirt, en rosa klänning och en svart tröja/klänning.



Efter lite packande (det tar aldrig slut) åt vi hamburgare och kladdkaka och nu sitter vi och tittar på sex and the city. Kan faktiskt inte komma på ett bättre sätt att spendera sista dagen i huvudstaden på. Perfekt.

stockholm - skåne

Imorgon flyttar jag till Skåne. Av olika anledningar kommer jag att lämna Stockholm och det känns så himla sorgligt. Men just nu ser jag inga andra alternativ, så det är såhär det får bli. Och det är verkligen inte fy skam det heller. I höst ska jag studera religionshistoria på Lunds universitet och det ska bli hemskt intressant. Lära känna nya människor, umgås med alla finaste, vara i närheten av familj och släkt och allt sådant. Förhoppningsvis hittar jag en lägenhet i lund eller malmö (är det någon som vill hyra ut eller så, är jag väldigt intresserad!), men tills dess kommer jag bo i tomelilla hemma hos mamma och pappa. Och ska jag vara helt ärlig så ska det bli lite skönt att slippa betala hyra, mat och allt sånt ett tag. Väldigt skönt, faktiskt.

Jag och Stockholm är definitivt inte färdiga med varandra. Det är verkligen en av världens finaste städer, och det finns fortfarande så mycket att utforska här. Det är nästan löjligt vackert här på sommaren, och möjligheterna är oändliga. Känns det som. Givetvis är det fins här annars också, men speciellt nu. Vi fick sju månader tillsammans, och mer tid kommer. Men inte just nu.


picknick i tantolunden



Vid halv sex idag mötte jag upp maria vid hornstull för att handla pizza och vin, vi tänkte nämligen ha picknick i tantolunden! Det blev en vegetarisk pizza med mozzarellaost, och det var en av topp fem pizzor jag har ätit i hela mitt liv. Minsann. Vegetariska pizzor brukar vara så tråkiga men denna var fantastisk!


Vi drack smultronvin.



Och spelade kort.



Åt lite jordgubbar och hallon och lyssnade på musik.


Jag hade på mig ett nytt halsband från h&m, och åh vad jag tycker om det.


Maria var glad!



Vi låg och tittade på molnen en stund och såg både sköldpaddor och hästar bland dem, och sen spelade vi lite till.



Så kom solnedgången och då cyklade vi över bron och kunde som vanligt inte fatta att himlen kan bli så fin när solen går ner.

a young summer's youth

Om ni vill veta vad jag lyssnar på nu i sommar kan ni klicka in er på denna spotifylistan!



grönan igen




Igårkväll bestämde jag mig för att dra med litteraturvetarna och maria på gröna lund! Eftersom maria var så snäll och gav oss gratis inträdesbiljetter kändes det extra festligt.


Denise, Julia och Ana.


Vi bestämde oss för att börja med slänggungorna.




Det var fantastiskt.


Sen åkte vi popexpressen, några berg och dalbanor och katapulten som var det värsta jag har varit med om. Men väldigt kul och lyckopirrigt. Insane vågade vi oss inte på.


Åt regnbågsremmar.


Lite senare kom Stina också, och plötsligt var klockan elva och stängningsdags och det var dags att ta färjan över igen. Fin kväll och fina vänner!

grönan


Igår överraskade jag maria genom att åka till hennes arbetsplats - gröna lund! Har inte varit där på hela sommaren vilket nästan är lite skamligt. Men denna kvällen lockade det särskilt eftersom Timo Räisinen spelade!



Det var en riktigt bra spelning! Jag är inte säker, men jag tror inte att jag har sett timo live innan, och det är alltid speciellt första gången man ser en artist live.


Sen gick jag bort till maria som jobbar i ett spel som heter grodorna. Jag testade en gång, det var ganska svårt. Men kul!


När maria hade slutat jobba vid tio tog vi en tur i vilda musen och sen lustiga huset, här i sistnämnda. Alltså, jag har inte åkt karusell på flera år och gissa om jag var vinglig efteråt. Men gud så kul det var! Kände mig som femton igen och jag älskade det.


Det närmade sig stängningsdags, så vi gick till vattnet och fotade lite.




Dags att hoppa på Djurgårdsfärjan.


Och lämna gröna lund.



Älskade vatten och älskade Stockholm. En perfekt sommarkväll.

salem och oskar.




Tittar lite på reprisen av allsången igår, där finaste salem al fakir och oskar linnros var med. Alltså, dör så fint. Själv befann jag mig på ett annat ställe och en annan konsert igår, mer om det snart!

ett långsamt farväl.

Gå runt i handduken omvirad runt kroppen för att det är ingen brådska med att ta på sig kläder, koka flera koppar kaffe, dricka långsamt och verkligen känna smaken i varje klunk, lyssna på musik på spotify på lagom volym, äter lite färsk ananas. Köket ser ut som ett litet helvete, men det gör inte så mycket. Jag tar hand om det snart, har flera timmar på mig. Älskar det här, bara gå runt och plocka och låta det ta den tid det tar. Funderar lite på om jag ska gå och hämta flyttlådorna nu, eller vänta lite grann. Dröjer mig kvar, tar ett långsamt farväl.

you've got the love


let me take you to a place nobody knows, part 1





Fotosession med frida eriksson den 21 juni 2010.

underverk och dumma getingar.

Tänk vad lite frisk luft, sol och natur kan göra för underverk. Att jag sen hade en näradöden-upplevelse är en helt annan sak, dumma getingar. Råkade placera mig ovanför ett getingbo, vilket jag märkte när en hel svärm uppenbarade sig.

måndag



bilder: papertissue

Lite såhär känns det idag.

01:43

Åh, jag blir så himla frustrerad. Det verkar inte som att jag kan sova i den här lägenheten ensam utan att jag börjar inbilla mig att jag hör ljud och börjar fantisera att någon har brutit sig in och ska hoppa på mig när jag väl har somnat. Förstår ni hur svårt det är att somna då? Blir tokig.

kan vara det finaste jag hört på länge


last night in skåne

Jag spenderar sista kvällen i skåne, imorgon är det dags att bege sig till stockholm igen. Det känns både vemodigt och fint, jag ser dessa två veckorna lite som en bonus eftersom det inte var tänkt att jag skulle stanna så länge. Ibland blir det så, man får mycket mer än man förväntar sig. Och denna gången känns det inte lika svårt att lämna allting, men mer om det får ni veta om ett par veckor.

Ikväll kommer bästa anna hit och vi ska grilla och bara njuta av varandras sällskap. Det tycker jag låter som ett perfekt sätt att spendera en lördagskväll på!


h&m fall






H&Ms höstkollektion får mig att längta till lite kyligare dagar.

lyxmat




Kvällsmat i onsdags och idag. Det blir lite utav lyxmat om man jämför med varma mackor i ugnen som det har tenderat att bli de senaste veckorna i stockholmo. Jaja, jag klagar inte. Nu ska jag dricka ett glas vin till och titta på film med mamma. Puss!

"varför tänka på något så omöjligt?" "varför inte? far sa att han ibland trodde på sex omöjliga saker före frukost."













Ni förstår ju att jag tycker om Tim Burtons version av Alice i Underlandet. Kaniner med västar, katter som ler, gunghästar som flyger, djur som pratar, en galen hattmakare, dryck som får en att bli liten och kakor som får en att bli stor. Det finns ingenting som är omöjligt. Detta är första gången jag ser filmen sen jag såg den på biografen, och nu tycker jag bara om den ännu mer. Alla detaljer och den underbyggda meningen bakom allting. Ett fantastiskt mästerverk.

Och dessutom ett utmärkt sätt att fly verkligheten för en liten stund.

marknad









Igår var det marknad i byn
, något jag brukar se fram emot så himla mycket. Vi började på erikshjälpen där det som vanligt var fullt vid öppningstid. Jag hittade en blå blus, en beige skjorta, en beige sjal, ett vackert snäckfat och en portmonnä som kommer säljas på bloppisen. Sedan gick vi vidare till torget där alla stånd trängdes med glada marknadsbesökare. Men det kändes inte lika kul som vanligt att gå på marknad, jag kände inte för att köpa något och det där som jag brukar älska fanns liksom inte där. På kvällen åkte vi till grannbyns marknad där vi åt langos men det smakade inte heller lika bra som det brukade.

Men ibland är det kanske så att det måste smaka lite sämre, för att smaka bättre kanske redan dagen därpå. Och då pratar jag inte bara om langos, som ni kanske förstår. 

bloggar

Jag har börjat tröttna lite på de bloggar jag följer just nu, kan inte ni tipsa mig om några som ni brukar läsa? Ni får gärna skriva varför ni följer dem också!

jak&jil




bilder: jak&jil

"ensam är stark, vilket jävla skitsnack"

Funderar på det här med att vara ensam. Ibland vill man inget hellre, ibland vill man inget mindre, och ibland måste man bara. Jag har i princip inga klassiska fobier. Jag är inte rädd för spindlar, jag bryr mig inte särskilt mycket om höjder och jag blir bara mörkrädd ibland när jag inbillar mig att någon vampyr ska komma och bita mig (vilket jag egentligen inte hade haft något emot). Men något jag ofta kan bli rädd för är att bli ensam. Som nu när jag bara har varit hemma i tre dagar och inte gjort särskilt mycket och bara träffat mina föräldrar och morföräldrar (ta det inte fel, jag älskar er). Då kan jag känna mig ensammast i världen. Men samtidigt vet jag att det är just nu jag behöver vara ensam efter att ha spenderat tjugofyra timmar om dygnet tillsammans med massa fina människor förra veckan. Jag behöver tid för att tänka igenom och känna efter.

Och det är också när man är ensam som man verkligen tar hand om sig själv. Tar långa promenader, tittar på vilka filmer man vill utan att ta hänsyn till någon, verkligen lyssnar på musiken. För hur ofta lyssnar man, egentligen? Jag menar, lyssnar på varje ton, på varje trumslag, på varje ord. Jag har blivit mycket bättre på att vara ensam nu när jag har insett att det är inte så dumt att vara med mig själv bara. Att jag själv inte är så pjåkigt sällskap ändå. Men så kommer den där rädslan fram efter några dagar, ibland några timmar och ibland efter bara några minuter. Och då får jag hejda mig själv innan jag ringer eller skriver till någon, och funderar på om jag gör det bara för att bota ensamheten eller om jag verkligen vill träffa den personen. Det är inte alltid ett lätt beslut att fatta.

det sägs att allting vänder, och det stämmer väl på sätt och vis.


måndag













Äta frukost med louise i ystad, dricka kaffe med mamma på olof viktors, fota massa blommor, äta glass i simrishamn med pappa och dö lite grann av värmen.

hur man bäst spenderar en lördag i juli


Igår tog jag halv tolv bussen in till lund och efter att ha missat att hoppa av och sedan åka tillbaka möttes jag upp av bästa anna på jupitergatan. På kvällen skulle vi nämligen på en konsert med massa bra artister!


Vi gick hem till henne och gjorde lite picknickmat och drack cider samtidigt.


När klockan närmade sig tre tog vi oss in till centralen där vi mötte två av annas arbetskamrater, och sen hoppade vi på tåget till landskrona. Vi promenerade bort till citadellet, slog oss ner utanför och drack lite champagne tillsammans med picknickmaten.


Utsökt kyckling och curry paj och vindruvor.


Jordgubbar.


Anna och Anders.


Det kom mer och mer människor.



Frida och Anders.


Det tråkigaste är när man har massa olika saker att äta och man blir mätt så himla fort när man egentligen vill äta hur mycket som helst. Så snopet, liksom. Men till slut tog det bara stopp och då gick vi bort till kön.


Tydligen fick man inte ta med alkohol in, så vi satte oss precis vid ingången och drack lite vin och cider.


Sen var det dags att gå in och allra först såg vi Melissa Horn. Jag har aldrig sett henne live förut, så det såg jag mest fram emot!


Hon var precis så bra som jag trodde att hon skulle vara och hon verkar faktiskt vara världens finaste. En sån man vill vara kompis och prata hemligheter med.


Väldigt mycket folk.


Sen var det Laleh som stod på tur.


Bra bra bra!



Det var verkligen en fantastisk sommarkväll. Det blev aldrig kallt och alla var så glada.


Och slutligen var det dags för älskade lasse.


Han började först ensam på scenen men sen drogs en ridå ner och hela bandet kom fram. Gåshud.





Det är något magiskt med winnerbäcks konserter. Så mycket kärlek, lycka och sorg och alltihop på samma gång.



Och när man minst av allt ville det - precis då tog det slut.



När flera tusen människor ska ta sig ifrån en liten stad blir det lite kaos med fullproppade bussar och så, men till slut kom till tillbaka till lund igen och tog en taxi hem till anna där vi somnade snabbt.

jämjö dag tre




Tredje dagen började med lite solande och slappande i solen.



Plötsligt blev alla jättetrötta och vi bestämde oss för att titta på film. Det blev Fucking Åmål och I taket lyser stjärnorna.


Dags för pizza! Godaste mozzarellapizzan.



Sen gick vi ut igen.


Anna och Linnea.


Maria.






Lite kubbspelande stod på tur.



Maria.



Qu.



Lite vila efter första rundan.


Sen spelade vi en runda till och jag missade kungen.



Då blev andra laget såhär glada!


Linnea och Maria.


Det började bli lite kallt så vi gick in igen.




Och det blev kortspelande och marshmellowsgrillande tills klockan slog midnatt och då gick jag och la mig. Dagen efter, alltså idag, körde vi hem och nu sitter jag i tomelilla med en sovande pappa bredvid mig i soffan. Efter stugvistelsen har jag ont i halsen, förmodligen feber eftersom jag sitter och kallsvettas och jag skulle kunna somna sittandes. Men det gör inte så mycket, imorgon är det dags för nya äventyr igen. Följer ni med?

jämjö dag två



Vi började dag två med frukost.


Några hade sovit utomhus.



Sen la vi oss alla på gräsmattan och solade lite.






Gå till bryggan och doppa fötterna lite.


Anna´s fina tatuering.




Dags att grilla! Så. fruktansvärt. gott.


Dags att sätta på klänning och sminka sig.


Sen bar vi ut bord och stolar.




Maria och Linnea.



Qu och Malin.


Solen i ögonen.




Dags för ölspelet!





Och så blev himlen såhär fin.




En kullerbytta.


När det började bli kallt gick vi in igen och jag var bara så himla trött så jag gick och la mig ganska tidigt. Men åh, så fin kväll och dag!

jämjö dag ett




Igår packade vi bilen full och begav oss till blekinge och närmare bestämt jämjö där vi ska spendera några dagar.


Vi bor i en fantastisk gul stuga som ligger alldeles precis vid vattnet och det kan faktiskt inte bli mer idylliskt.


Lite kvällsmat.


Och sen var det dags för vin och dans!


Maria och Linnea.





Qu.




Anna, Qu och Malin.


Och lite mer dans.




Lite mer skriksjungande och lite mer vin och sen var det dags att krypa ner i sängen. Och det var vår första dag i jämjö!

blekinge


qu's film från förra året när vi var i stugan

Nu sticker jag till en stuga i blekinge och har några fina dagar tillsammans med några vänner! Lite som kompensation för att festivalen ställdes in. Datorn följer med så vi hörs snart igen!

so stay with me baby



Min favorit-Tove har släppt sin första singel! Man blir så peppad och glad så lyssna nu!

pelle svanslös


När vi firade min kusin Joels födelsedag i lördags fick han en teaterbiljett! Så ikväll körde vi ut till Åbergs trädgård i Ystad och började med lite picknick.


Moster och mamma.


Joel.


Sen var det dags att ta plats.


Och ut kom Pelle Svanslös.


Bill & Bull, Måns och Gullan.



Storken som visade sig vara en kalkon.


Pelle Svanslös och Maja Gräddnos.


Kattmästerskapen.



Och två timmar senare var musikalen slut. Väldigt söt, finurlig och rolig så ni som känner er intresserade och bor i närheten borde gå in här för mer info!

söndagen







Min söndag bestod av bokläsande i solen, grillning med föräldrarna och morföräldrarna och slutligen eclipse på bio. Hemskt bra slut på bra helg!

h&m pre-fall 2010






Finfint från h&m pre-fall!

wonderland




Massa nya fina saker på bloppisen!

joel 12 år
















för du är stor.




























Min mamma jobbar med konfirmander, och igår var det dags för hennes sommarkonfirmanders stora dag. Det var en väldigt fin konfirmation, med många skratt och gåshudsögonblick (som jag älskar). Vacker sång, intressant redovisning och man ville aldrig riktigt att det skulle ta slut. Jag satt verkligen bara och njöt och var så glad över att jag fick vara med om det här.

efter ungefär 2 timmar på erikshjälpen:


gröna skor med låg klack och ankelspänne


svarta loafers med fint spänne där fram


två skärp


rosa och blå galge


stor kuvertväska


prickigt tyg


och slutligen den mest fantastiska klänning som jag häpnade över när jag upptäckte den - och häpnade när jag endast behövde betala en femtiolapp för den. detta känns så löjligt att ens säga, men jag skulle kunna gifta mig i denna klänningen. så enkel, men så väldigt vacker. ni får tycka att jag är lite löjlig.

annars handlade jag väldigt mycket till bloppisen, men det får ni se imorgon så håll utkik!

05:42

Det är en bitterljuvt att uppleva den tidiga morgonen i stockholm. Början av juli och det känns som att solen aldrig riktigt går ner (gör den det?). Det är fler människor ute än jag trodde, men ändå känns gatorna tomma och det känns som att stenarna, bänkarna, trottoarerna väntar på att staden ska vakna till liv. Allt är så ömtåligt på morgonen. Så tyst och stilla, så mjukt. På bussen till flygplatsen finns det inga tonårstjejer som fnissar längst bak, inga tanter som småpratar om vädret och inga kostymkillar som pratar om jobbet med sin kollega. Som att det aldrig hade passat så bra att fundera över viktiga livsfrågor som på just denna bussen just denna tiden, så känns det och så ser det ut. Jag lyssnar på regina spektor och är glad, för alldeles strax landar jag på sturups lilla flygplats och får träffa människor som jag tycker så mycket om och som jag vet tycker om mig. Skåne andas trygghet och kärlek och små saker som man har gjort tusen gånger förr men som man uppskattar tusen gånger mer nu. Och ibland undrar jag hur jag någonsin kunde vilja flytta härifrån.

Längtar att få krama om mamma, längtar att få höra det galopperande ljudet av luddes klor när han ska ta sats och hoppa upp i min säng och lägga sig nere vid fötterna och ligga kvar fastän jag råkar sparka honom i sömnen. Längtar att få höra pappa fråga hur jag mår när han kommer hem från jobbet. Längtar efter vännerna som får en att skratta, som tröstar när man är ledsen och som får en att tro på livet. Längtar till så mycket, har så mycket att längta till.

när man vet




När man kastar sig upp ur sängen när klockan ringer och lyssnar på robyn det första man gör, då kommer det bli en bra dag.

RSS 2.0