recept; kycklingpaj


Mamma och jag lagade godaste kycklingpajen igår. Här kommer receptet!


Stek en gul paprika och en tredjedel purjolök tills det börjar få lite färg och blir mjukt.


Lägg i paprikan och purjolöken i bottnen på en pajdeg, och lägg sedan i ungefär 250 gram kyckling.



Skiva fetaost och cocktailtomater.


Och placera överst i pajen så att det ser ut ungefär såhär.


Blanda tre ägg och 2 dl créme fraiche till äggstanningen, häll över pajen och in i ugnen på 200 grader i 35 minuter (tills äggstanningen har stelnat).


Ät! Servera till en sallad och drick ett glas vin till så blir det extra gott, särskilt om det är en helt vanlig torsdag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0