recept; italiensk kycklingpasta



Nu tycker jag att vi börjar denna dagen med ett recept på en supergod italiensk kycklingpasta! Jag bjöd på den igår och det blev succé.

Du behöver:
ca. 300 g pasta, gärna tagliatelle
250 g fryst eller 150 g färsk bladspenat
♥ 2-3 kycklingfiléer
♥ 2 vitlöksklyftor
♥ 6-8 soltorkade tomater i olja
♥ 2 ½ dl Kelda mellangrädde

Gör såhär:
1.
Koka pastan. 2. Tina spenaten om den är fryst. 3. Skär kycklingen i småbitar och bryn i smör. 4. Hacka vitlök, spenat, tomater och lägg sedan i när kycklingen är klar. Glöm inte att krydda med salt och peppar. 5. Tillsätt grädde och låt koka i några minuter tills det blir lagom tjockt. 6. Servera med pastan och ett glas rött!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0