stockholm sista helgen i november















Fredagen började efter ett stopp på espresso house med att vi hoppade på tåget till stockholm och var framme fem och en halv timme senare. Checkade in på hotellet och åt fantastiskt god thai mat medans vi drack vin och gjorde oss i ordning. Lite senare åkte vi till hornstull och klubben strand där det var massor av dans som sig bör en fredagskväll.














Vaknade sent på lördagen och begav oss ner på stan för att äta goda bagels till kombinerad frukost och lunch. Efter det strosade vi omkring på stan i några timmar, andades in stockholmsluften. På kvällen åkte vi till söderteatern för att titta på finaste emil jensen. Tillbaka till hotellet och massa vin, gick bort till hötorget och ace, stället som vi besökte förra gången vi var i stockholm. Och det var dans, som fortsatte på tunnelbanestationen och varma, kittlande händer i stockholmsnatten.







söndagen checkade vi ut ungefär vid ett och tog oss sedan till t-centralen för att låsa in väskorna. Efter det åkte vi till ett dimmigt götgatan och gick på vintagemarknad, såg tjusiga cissi wallin, gick vidare till beyond retro där jag köpte en finfin klänning och pärlhalsband. Åt pizza och åkte sedan till hornstull för att spendera kvällen i en soffa där framför teven. 23:55 gick tåget hem och vi var framme i tomelilla halv åtta imorse. Men allra helst hade jag nog stannat lite längre i staden som aldrig riktigt sover.

(marias bilder går att klicka på)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0