kan vara världens finaste kärlekslåt

Vi ska vara fria
Men varför och från vem?
Vi ska spela svåra
och aldrig längta hem
Jag gör ett misstag
och jag gör det med flit
jag spelar chanslöst
och ber dig komma hit

Vad du än gör med mig nu
och vad du än försöker såga nu
så får du mig ändå
Om du trollar bort mig
långt från dig
och lurar hem mig
med dina sämsta tricks
så får du mig ändå
tro att du har tröttnat på mig
ring mig sen och ångra dig igen
så får du mig ändå
för vad du än försöker säga nu
så får du mig ändå

Vem vill ha stolthet
när man kan få den man vill ha?
Vad ska jag med värdighet
när jag kan ha det bra?
Integritet
vad har den nånsin gjort för mig?
Och tryggheten byter jag med glädje
ut mot dig

Vad du än gör med mig nu
och vad du än försöker säga nu
så får du mig ändå
Om du trollar bort mig
långt från dig
och lurar hem mig
med dina sämsta tricks
så får du mig ändå
tro att du har tröttnat på mig
ring mig sen och ångra dig igen
så får du mig ändå

För jag har bestämt mig
mina känslor leker med dig
Jag har stämt dig
så din pipa dansar efter mig
och tämjt mig
tvätta rent min hjärna
tills jag är fri
tills allt sjunger din melodi

Vad du än gör med mig nu
och vad du än försöker säga nu
så får du mig ändå
Om du trollar bort mig långt från dig
och lurar hem mig med dina sämsta tricks
så får du mig ändå
tro att du har tröttnat på mig
ring mig sen och ångra dig igen
så får du mig ändå
vad du än försöker säga nu
så får du mig ändå
blås upp mig och stick hål på mig
blås upp och stick hål på mig igen
så får du mig ändå
För vad du än gör med mig nu
och vad du än försöker säga nu
så får du mig ändå


(av genialiska emil jensen såklart)

tillsammans är man mindre ensam


stockholm sista helgen i november















Fredagen började efter ett stopp på espresso house med att vi hoppade på tåget till stockholm och var framme fem och en halv timme senare. Checkade in på hotellet och åt fantastiskt god thai mat medans vi drack vin och gjorde oss i ordning. Lite senare åkte vi till hornstull och klubben strand där det var massor av dans som sig bör en fredagskväll.














Vaknade sent på lördagen och begav oss ner på stan för att äta goda bagels till kombinerad frukost och lunch. Efter det strosade vi omkring på stan i några timmar, andades in stockholmsluften. På kvällen åkte vi till söderteatern för att titta på finaste emil jensen. Tillbaka till hotellet och massa vin, gick bort till hötorget och ace, stället som vi besökte förra gången vi var i stockholm. Och det var dans, som fortsatte på tunnelbanestationen och varma, kittlande händer i stockholmsnatten.







söndagen checkade vi ut ungefär vid ett och tog oss sedan till t-centralen för att låsa in väskorna. Efter det åkte vi till ett dimmigt götgatan och gick på vintagemarknad, såg tjusiga cissi wallin, gick vidare till beyond retro där jag köpte en finfin klänning och pärlhalsband. Åt pizza och åkte sedan till hornstull för att spendera kvällen i en soffa där framför teven. 23:55 gick tåget hem och vi var framme i tomelilla halv åtta imorse. Men allra helst hade jag nog stannat lite längre i staden som aldrig riktigt sover.

(marias bilder går att klicka på)

honey, i'm home!


marias bild

Hej bloggen! Efter en fantastisk äventyrshelg i stockholm är jag nu tillbaka i skåne. Eller, hem kom vi egentligen ungefär halv åtta imorse, efter att ha åkt nattåg, men jag hamnade i någon slags sovkoma och vaknade inte förrän klockan tre. Det var nog välbehövligt då sömnen inte direkt har varit prioriterad i helgen. Nu ska jag packa upp väskan! Och längta tillbaks lite grann.

MARIAO GÄSTBLOGGAR!

Två kvinnor ~65 står och pratar vid kassan samtidigt som de packar ner sina varor. De pratar om allt från stickning och krämpor till vädret.
Kvinna 1 (har packat färdigt och börjar gå mot utgången men vänder sig om till den andra kvinnan): Det var trevligt att träffa dig live, Rut! Det blir ju mest på Facebook nuförtiden.

från tjuvlyssnat! tyckte det passade sandra. nu ska vi lyssna vidare på håkan och dricka vin, var på södra teatern innan ikväll och såg bästa emil jensen. puss!

/aprikosen

vintagemarket



En sak vi också ska kolla in i helgen är denna vintagemarknaden som cissi wallin annordnar på götgatan 78 här i stockholm. Låter festligt i mina öron!

när jag kippar efter andan ska det vara för någon annan



Godmorgon från huvudstaden! Hade det funnits något fönster på rummet hade jag kunnat berätta för er hur vädret är idag men det blir lite problematiskt eftersom rummet faktiskt på riktigt saknar fönster. Jag vaknade för exakt 40 minuter sedan, funderar på att kanske gå och duscha så känner jag kanske mig som en människa sen igen. Igår var vi på en klubb som heter strand, har jag för mig, och dansade till fina popdängor. Håkan hellström bland annat, tjusigt värre. Nej, dusch var det. Adios!

ingenting är vettigt 03:30


bild: papertissue

we are just like bonnie and clyde



Nu är vi framme i stockholm! Vi har precis ätit upp vår hämtmat, som idag blev thai, och dricker i stunden vin och gör oss i ordning! Om någon timma rymmer vi ut i natten, vi ses kanske!

hogwarts express/veolia transport



Nu sitter vi på tåget mot stockholm! Denna gången åker vi med veolia transport, och det känns lite som att åka med hogwarts express. Ni vet tåget som harry potter och hans trollkarlskompisar åker till sin skola, med värsta kupén och lite gammaldags känsla. Flott! Nu får jag nog underhålla maria lite grann, hennes dator fungerar nämligen inte och jag har en känsla av att hon börjar klättra på väggarna snart. På återseende!

vi ses i stockholm!


bild: papertissue

Hej! Jag blir alldeles strax upphämtad av marias pappa, som ska köra oss till lund. Därifrån tar vi tåget till stockholm och är framme 18.00! Vi ses där, hörrni. Puss!

tigermjölk




Såja, nu är det nystädat och fint på rummet och väskan är packad! Nu ska jag äta russinmackor, dricka thé och titta på den senaste harry potter filmen. Godnattis!

miike snow




Ikväll spelar världens bästa miike snow på babel i malmö! Åh, jag hade så gärna varit där. Men jag får snällt stanna hemma och packa, jag. Nåväl, en annan gång hoppas jag!

stockholm baby, stockholm

Imorgon åker jag och maria upp till stockholm över helgen! Hittils har vi planerat att vi ska dansa tills vi knappt kan stå upp på indieklubben ace, äta frukostbuffé på café string, titta på emil jensen på söderteatern, strosa runt i massa secondhandaffärer, kanske gå på någon julmarknad och titta på julskyltningen på nk. Händer det något annat i helgen, ni som vet? Tipsa gärna!






torsdag!












alla bilder är snällt lånade av maria

Min torsdag började med träning, och sedan hämtade jag upp maria för att gå på ett fullt erikshjälpen en stund! Efter det åkte vi till ystad, fotade massa fina hästar på vägen, fikade på olof viktors, gick på röda korset i ystad och lyssnade på lars winnerbäck och kent i bilen. Ljuvlig dag!

you're better than cupcakes!


bild: papertissue

Idag har jag läsarrekord! Och klockan är inte ens midnatt. Det firar jag med en kopp thé, en banan och ett eller två avsnitt sex and the city. Puss på er! ♥

and the hardest part was letting go not taking part


vampyrer och söndag varje dag

Det blev visst mer än ett avsnitt av vampyrerna. Jag vet inte varför men jag är så oerhört faschinerad över deras värld. Precis som twilight har jag totalt fastnat för true blood också. Så vackert, tragiskt och sorgligt på en och samma gång. Nu kan jag knappt vänta tills jag får se nästa avsnitt.

Förtillfälligt känns det som att det är söndag varje dag. Ni vet den där rastlösa, meningslösa och gråa känslan. Jag tittar inte ens i min kalender längre, eftersom jag vet att den nästan är helt tom. En förändring är vad jag behöver.

onsdag och true blood



Hej onsdag! Jag börjar dagen med ett avsnitt true blood eller två. Stannade uppe till ett igår och tittade... Det är ju så bra. Vi hörs senare!


i don't know

did I say too much, did i say enough?

spenat kan vara det godaste som finns



Idag har jag lagat den här spenatgratängen till kvällsmat åt min familj och mig! Den blev hemskt hemskt god, och ni borde verkligen testa den. Här kommer receptet, hörrni!

Ingredienser:
500 g fryst bladspenat
200 g philadeohiaost "paprika och lök"
4 ägg
2 tomater
valfritt tillbehör, till exempel korv

Gör såhär:
Ställ ugnen på 200 grader. Tina spenaten och vrid ur vätskan om det finns någon. Blanda spenat, ägg, philadephiaost och salt ordentligt. Smörj en ugnsfast form och häll över blandningen. Skär tomaterna i skivor och lägg på. Grädda i 40 minuter. Stek korv, eller något annat, och servera!

jag är redan fast och vill se mer, men nu måste jag åka och träna


24 november


bild: papertissue

Hej hopp! Idag är det exakt en månad till julafton, hur fint är inte det? Nu ska jag äta frukost samtidigt som jag tittar på true blood för allra första gången. Ja, jag vet att jag förmodligen är sist i världen med den serien. Sen ska jag träna och efter det rymmer jag till maria i någon timme. Puss!

we might as well be strangers



Denna måndagen kommer minsann inte gå till världshistorien. Jag började duktigt med att gå upp klockan nio, men det slutade med att jag somnade i soffan till en film och vaknade en timme senare. Och ungefär i den andan har dagen rullat på. Min energi tycks vara obefintlig på måndagar har jag märkt. Nu ska jag äta skorpor och titta vidare på filmen gladiator som går på kanal nio. Hejdå!

(förresten. ni är lite dåliga på att kommentera, ni är ju ändå en del som följer bloggen. kom igen, jag gillar ju kommentarer! vad tycker ni är bra i bloggen och vad vill ni ser mer av? låt mig veta!)

det här betyder ingenting (allting)



Som att  dra av ett plåster, bäst att göra det fort fort fort.

allt gick så fort.



Du kan dränka dig i minnen
eller litervis med vin
du kan sjunka ner i sörjan och vända dygn
men allt är gjort


det är svårt att bli nöjd när man väntar mirakel



Sitter just nu och tittar på bridget jones dagbok på tv. Inte för att min söndag blir så mycket bättre av det, snarare tvärtom. Jag ska sova snart, tänkte försöka vända tillbaks dygnet på rätt håll. Måndag imorgon, konstigt nog känns det väldigt skönt.

det här är brustna hjärtans höst



Det spelar ingen roll.

lördag


Efter att ha vaknat upp med solsken genom persiennerna kunde min lördag helt enkelt inte bli dålig. Runt lunch hoppade jag in i bilen till ystad och hämtade upp louise för att gå på julmarknad. På själva marknaden stannade vi i ungefär tio minuter, efter att ha provsmakat glögg och inse att där inte fanns så mycket för oss. Så vi hoppade in i bilen igen!





Och givetvis hamnade vi på olof viktors för att fika och prata i någon timme. Så himla mysigt. Alltså, är ni på österlen måste måste måste ni åka dit.

På kvällen gick vi och såg new moon på bio, nivet uppföljaren till twilight. Åh herrejesus. Jag har väntat så länge på den här filmen och den var precis lika fantastisk och bra som jag trodde att den skulle vara, och gjorde nog ännu mer ont i hjärtat än jag var förberedd på. Se den!

jag har väntat på ett regn jag kan förlora mig i


Efter att ha tillbringat dagen hemma hos anna med massa film, tog jag tåget till malmö och mötte upp maria.



Vi gick till ett ställe som heter tant gertrud. Köper man något i baren efter 17:00 får man gratis buffé, hur bra är inte det!



När vi ätit klart tog vi bussen till baltiska hallen, vi skulle nämligen på lars winnerbäck konserten. Jag gav maria en biljett i födelsedagspresent, och om jag ska vara ärlig och lite självgod så kan det ha varit den perfekta presenten!






Lasse var som vanligt helt helt ofattbar. Detta är femte gången jag ser honom live och jag kan inte få nog! Han är brilljant, den mannen.

tacos, vinylbaren och vin. massa vin.



Min torsdagskväll började med tacos på mitt rum tillsammans med maria och ett glas vin.



Sen tog vi tåget mot malmö.








Mötte upp några fina och gick till vinylbaren för att lyssna på linnea.



Hon var fantastisk, precis som vanligt! Lyssna på hennes musik här, genast.


Och efter en taxifärd med samtalsämnen om arabiska bröllop och idol, satte jag mig på tåget mot eslöv och möttes där av anna. Vi gick hem till henne och drack vin och tittade på en dokumentär, som vi satt och kritiserade och kände oss som experter när vi egentligen mest var fåniga. Men det var fint!

somewhere only we know



Sådärja! Tacos i magen och lite vin i kroppen, nu ska vi snart ta tåget mot malmö för att lyssna på linnea som spelar på vinylbaren! Ni som bor i malmö borde definitivt göra ett besök, ni kommer inte att ångra er. Jag har precis gjort rosettfrisyren på maria, och det blev ganska bra. Det finns en guide här om ni vill prova! Ha en fin torsdagskväll alla fina, puss

h&m är inte bra för en arbetslös, inte bra någonstans





Synd att det är skor jag verkligen inte behöver för tillfälligt. Men åh... Julklapp, mamma? Någon?

young at heart and full of hope



Det är torsdag och jag har bestämt mig för att vara glad och peppa inför helgen! Jag har nämligen massa saker att vara glad för. Ikväll ska jag och maria först äta tacos och dricka lite vin, sen ta tåget till malmö för att lyssna på linnea när hon spelar på vinylbaren! Och efter det åker jag till eslöv och sover hos anna, för att sedan spendera fredagen där. På fredag kväll är det äntligen dags för lars winnerbäck tillsammans med maria! Och på lördag ska jag på julmarknad med louise och på kvällen ska vi se new moon på bio. Som sagt, jag har massa anledningar att vara glad!

heart skipped a beat



Drömmer mig bort till paris, maccaroons i pastellfärger, såpbubblor, sol i ögonen. Bort från detta gråa, trista, menlösa. Ta bort trycket över bröstet. Kunna andas fritt. Vara fri. Få orden att betyda någonting igen, få någonting att betyda allt igen.

dagens musikupptäckt



I am yours now
So now I don't ever have to leave


saker man kan göra när internet inte vill fungera



  • Måla naglarna tuggummirosa.
  • Ta upp thékokaren på rummet och dricka massa thé.
  • Vila en liten stund.
  • Lyssna på lite musik som man har på datorn, exempelvis hello saferide.
  • Titta på halv åtta hos mig.
Och sen fungerar helt plötsligt internet igen och man överlevde denna gången också. Nu ska jag titta på andra avenyn, hörrni.

nu skulle jag inte säga nej till en fribiljett mot himlen



tisdag




Vakna vid halv elva, äta frukost, titta på ett avsnitt rachel zoe project, träna, fika med maria på bullen och bönan. Åh vad säger man till någon som har ett trasigt hjärta? Hur gör man för att hjälpa, läka, lindra? Jag känner mig så fruktansvärt otillräcklig.

tittar på grabben i graven bredvid



"sa det klick då?"
"nej, alltså, det var ju mer som att luta sig mot ett elstängsel."

måndag/söndag



Det får gärna bli vinter nu, med vit snö och sol som värmer frusna fingertoppar. Detta genomgångs-vädret, grått och regnigt, är inget vidare faktiskt. Antingen höst eller vinter, inget däremellan.

Fastän det är måndag idag känns det som en typisk söndag. Allt tar lite längre tid och kroppen, och kanske främst huvudet, känns hemskt tungt. Då är det nog bäst att göra typiska söndagssysslor också, som att titta på film och dricka tusen koppar thé. Ja, så får det bli.

avskedsmiddag

Idag åker finaste martina ut på äventyr. Hon ska tillsammans med sin pojkvän åka till asien, australien och usa, och kommer vara borta i ungefär fyra månader. I måndags hade jag och några till en liten avskedsmiddag för henne. Behöver jag nämna att det kändes ganska så vemodigt?


Vi åt hemmagjord pizza. På min hade jag tomater, mozzarellaost, rödlök, pesto, ananas och soltorkad tomat. Gudomligt!



Martina och Louise.


Louise, Lalle och Elly.


God efterätt.

Även om du förmodligen inte hinner läsa detta, Martina, hoppas jag att du får världens bästa resa!

utflyttningsfest i malmö
















Hade roligare igår än jag haft på väldigt länge, massa skratt och vin och sittdans, och kramar och kärlek. Kunde knappt bli bättre.

godmorgon söndag


tonight




Nu åker jag till malmö och har en förträfflig lördagskväll!

cause i adore you



Sitter och lyssnar på denna fantastiska låten, älskar verkligen denna versionen som mariette och calle gjorde i idol igår. Får lite ont i magen av låten.

lördag



(i fortsättningen kan man trycka på bilderna för att komma till källan)

Gick upp tidigt imorse för träning, och efter att ha kommit hem från den har jag spenderat större delen av dagen i sängen. Försöker hitta motivationen att åka till malmö och utflyttningsfest ikväll. En dusch är nog en bra början.

eller hur, vem kan döma mig när det gör mig så gott?



Hej alla fina. Nu är jag äntligen hemma och ska alldeles strax sova. Idag har jag umgåts med min kusin johanna på dagen. Vi lagade och åt tomatpaj, bakade muffins och tittade på harry potter. Fint. Sen på kvällen åkte jag på drillfest, som också har varit trevligt. Men nu är jag så trött att jag nästan trillar ihop. Och feber tror jag också att jag har, dumma vaccin-biverkningar. Hoppas det är värt det. Nu känns det som att jag svamlar, så godnatt!

fem filmer (jag vill se)





hej fredag


bild: papertissue

gått mig i blodet

Och när man känner sig trött, menlös och grå och armen värker efter sprutan lite mer än man faktiskt vill erkänna hjälper det lite grann att lägga sig under täcket, lyssna på emil jensen och bara andas.

mellan sanning och lögn



Imorse var jag och blev vaccinerad mot svinis, så nu är det gjort. Det var inte så farligt, känns inte så mycket värre än när jag får allergisprutorna och inte så mycket värre efteråt heller. Skönt. Efteråt följde maria med mig hem, och vi tittade på filmen mamma mia, drack thé och bakade scones. Sen kändes det som att hela dagen hade gått, men då var klockan bara ett. Så vi tog oss ner till Erikshjälpen och efter det fikade jag en stund med elinore. Man hinner sannerligen med mycket när man går upp tidigt på morgonen.

Nu ska jag göra hemmagjord pizza, lyssna lite på detta soundtracket och lite senare är det drillträning. Sen stupar jag nog i säng skulle jag tro. Imorgon är det fredag!

godnatt



and it's contagious

won't stop to surrender


sweet disposition

Idag är en sån dag där orken inte riktigt finns där. Den har nog sprungit bort och vill helt enkelt inte bli hittad. Har legat under täcket och filtar hela dagen och tittat på film, slumrat till, tittat lite till på film och somnat igen. Och jag får väl acceptera att man är trött ibland, efter att ha läst det här.



snooza är nog den mest destruktiva funktionen någonsin


bild: papertissue

Godmorgon! Ställde egentligen klockan på halv nio, men lyckades snooza ända till kvart i tio. Usch jag får lite ångest när jag gör sådär. Men det är ju så skönt att sova... Nåväl, nu måste jag hoppa i lite kläder och slänga i mig frukost, ska på något slags möte som jag inte riktigt vet vad det handlar om. Något slags jobb förhoppningsvis! Adjökens

500 days of summer






Jag har nog bara en sak att säga, och det är att ni måste se den. Kan vara det finaste jag sett. Åh.

damn this wild young hearts


bild: papertissue

så olika



I söndags avslutade jag dagen med att gå på bio tillsammans med min mormor och mamma. Vi såg filmen så olika som är regisserad av Helena Bergström. Jag blev så imponerad av hennes förra film, se upp för dårarna, att jag hade väldiga förväntningar på denna filmen. I början blev jag lite besviken, det kändes som att de ville berätta så himla mycket och allt på samma gång och det blev för mycket helt enkelt. Men det blev bättre närmare mitten och när filmen var slut ville jag se den igen. Det händer bara när jag har sett en riktigt bra film. Se den!

fars dag-firande i löderup












i'd find a million ways to say i love you


bild: papertissue


Hej kamrater! Min lilla frånvaro har berott på lite tekniska problem, men nu är det löst. Man upptäcker verkligen vad bloggen betyder för en när man inte kan blogga, det känns tomt och ihåligt på något sätt. Det har blivit en del av mitt liv som jag inte vill vara utan. Bloggen är min lilla bebis!

Under tiden jag har varit borta har jag firat fars dag med släkten, gått på bio, tränat och haft avskedsmiddag för en vän. Idag har jag lite små saker att fixa och ikväll ska jag till maria på hemmabio! Och så är det ju andra avenyn klockan nio ikväll också, det får ni inte missa. Ha en bra tisdag fina ni!

i give you the morning



P3 är så himla bra. Hörde den här låten på radion påväg hem från malmö och jag älskar älskar älskar den! En engelsk version av jag ger dig min morgon av weeping willows. Lyssna då!

45



Idag firar mina morföräldrar 45-årig bröllopsdag. Fint.

ikea



Rise and shine! Idag lanseras tydligen jimmy choo kollektionen på h&m och den enda affären i sydsverige som säljer den är i malmö på gustav adolfs torg. Så medan det är fruktansvärt mycket folk och kaos där, åker jag till ikea istället. Har faktiskt inte ens kollat igenom kollektionen, känns inte särskilt intressant. Men där finns kanske några guldkorn, vad vet jag! Nu får jag hoppa i kläderna, adjö!

en fredag



Godkväll! Just nu sitter jag hemma hos louise, vi har precis tittat klart på idol och jag röstade till och med! För ovanligheternas skull. Jag stod nämligen inte ut med tanken på att mariette skulle åka ut. Tur nog gjorde hon inte det heller! Nu vill jag ha kvar henne, calle och tove till slutet så är jag nöjd. Det kvittar vem av dem som vinner.

Annars har jag som sagt varit i lund idag tillsammans med min mamma, vi besökte ett köpcentrum och det blev en hel del affärer och lite fika. Gick som vanligt in på topshop och åh:ade mig gång på gång men kände som vanligt att det var lite lite för dyrt. Eller är det jag som är snål? Jag vet inte riktigt. Och så provade jag massa skor inne på dinsko men det blev inget köp. Är det något jag definitivt inte behöver så är det skor. Fast det är ju så kul att köpa. Åh. Nu ska jag lyssna lite till på kents nya album och sen ska jag nog bege mig hemåt. Det är ju en dag imorgon också! Pussel


titta vad som fanns i brevlådan idag



röd



Förresten, ni glömmer väl inte att kent släpper nytt album idag? Lyssna på spotify här!

nu rymmer jag till lund för några timmar, hoppas ni har en fin fredag!




bilder: papertissue

ring då.


bild: papertissue

melodies and desires


bild: papertissue

Då var det torsdagskväll och snart är helgen här. Igen. Idag har jag varit i ystad och tagit allergispruta på sjukhuset och efter det åkte jag hem till louise för att få lite färg i håret. Min utväxt var inte särskilt vacker, så att säga. Och det blev hur fint som helst! Ett tips till er som inte vill lägga på tok för mycket pengar hos frisörskan för att färga håret är att köpa färg på typ h&m och be en duktig vän färga det till er. Ekonomiskt och bra!

När jag kom hem från ystad åt jag pannkakor, och ni vet ju vad jag tycker om pannkakor. Gudomligt. Skulle kunna äta det sju dagar i veckan året runt. Eller i tanken skulle jag kunna göra det, men i praktiken hade det nog blivit ganska tråkigt. Nu ska jag göra mig en kopp thé och sätta på mig raggsockar. Det är ju så förbaskat kallt nuförtiden. Sen ska jag buda på en jacka på tradera som jag verkligen vill ha. Hoppas hoppas. Hej!

just beat it



Hur ska man kunna somna vidare när ens mamma spelar michael jackson på högsta volym på nedervåningen och allt man vill göra är att dansa? Nej det är väl bara att gå upp och börja denna torsdagen!

you know them all, i know it all

and don't you let me go, let me go tonight
don't you let me go, let me go tonight
don't you let me go, let me go tonight
don't you let me go, let me go tonight
don't you let me go, let me go tonight
don't you let me go, let me go tonight

ungefär såhär har min torsdag sett ut


09.40 Frukost hos louise.



11.00 Tittade på när louise blev tatuerad.



'
12.00 Fikade på café helsa på.



13.00-15.00 Tittade på extramaterialet till sex and the city filmen, låg i sängen under täcket frysandes och tittade på louise när hon läste bloggar, upptäckte att det snöade ute.



15.00 Bakade och åt scones.


16.00 Körde hem i regnet och melissa horn i högtalarna.


18.00 Funderade på om jag kanske skulle beställa något ur h&m's vårkatalog.


18.30 Gjorde varma mackor i ugnen och åt dem tillsammans med ett glas äppeljuice. gott.


21.00 Tittade på greys anatomy, åt en clementin och drack min femte kopp thé för dagen. Och nu är det nog minsann dags för ett avsnitt sex and the city och sen ska jag sova. Godnatt!

give me the words



Godmorgon! Det blev inte så mycket sy:ande igår, jag fastnade framför en film och tradera istället. Men det gör inte så mycket, sy kan jag göra en annan gång. Ikväll till exempel. Efter att ha firat pappa med paketer och sådant, åkte jag till maria och tittade på andra avenyn. Världens bästa serie, jag lovar. Se den!

Nu ska jag slänga på mig lite kläder och sen åka till ystad för att äta frukost tillsammans med louise. Efter det ska jag titta på när hon blir tatuerad! Spännande värre. Ha en fin onsdag!

fler som ber

Om man vill kan man skriva in sina böner på internet genom svenskakyrkan.se/be.

you told me everything by saying nothing


idag fyller världens finaste pappa år




Idag fyller min pappa år! Världens världens världens finaste pappa. Men så tycker nog alla om sina pappor. Jag har nog alltid varit lite av en pappas flicka på något sätt. Vi är så lika när det gäller vissa saker, till exempel är vi båda tekniknördar och så skrattar vi åt samma saker. Och delar många åsikter. Dessutom är han en av mina största förebilder. En sak som jag beundrar honom för är att han och hans bror startade upp ett eget företag när dom var yngre, ett företag som fortfarande är vid liv och som är framgångsrikt. Men jag beundrar framförallt min pappa för att han alltid gör det som är rätt, och inte tar några genvägar. Det är en bra livsfilosofi tycker jag.

Det som är allra bäst med min pappa är att jag vet att han skulle göra precis vad som helst för mig och resten av min familj. Vad som helst. Ni tänker kanske att det inte är något stort, att det skulle varenda pappa i världen göra. Men jag tycker inte att man ska ta det för givet, och framförallt inte ta sin pappa för givet. En dag kanske han inte finns kvar där längre. Grattis på födelsedagen pappa!

vem ska annars se på mig som om hela världen var vatten bredvid mig


bild: papertissue

Om man jämför denna dagen med gårdagen, mår jag redan så mycket bättre idag. Jag vaknade utvilad runt tio tiden, gjorde frukost och tittade på efter tio. Sen har jag inte gjort så mycket mer än att träna och nu sitter jag här och äter ljuvlig kycklingsoppa. Egentligen är jag inget vidare stort fan av soppa, men ibland finns det inget godare!

Nu ska jag köra och hämta en liten hund som vill komma hem och sen tänkte jag sy i någon timme. Det var på tok för länge sen, och jag har några klänningar och kjolar som ska kortas av och en tygpåse som ska lagas. Nu har jag till och med ett skrivbord som jag kan ha symaskinen på! Innan fick jag ha den på fåtöljpallen, och det funkade si sådär. Hejdå!

maskerad


I lördags var jag på maskerad! Jag och anna gjorde oss iordning hemma hos henne och jag förvandlades till en dam från 40-talet!


Anna var the mask.






Sen fick vi skjuts till linnea som hade festen tillsammans med emma. Dom hade pyntat så himla fint och bakat kakor och gjort bål, shots i provrör och grön jello blandad med vodka som var koblajja! Men den vågade jag inte smaka.


Malin var jokern.


Christine som Kajsa anka!


Max var ett youtube-klipp.


Spindelmannen och ett spöke.


En 40-tals dam.



Hjärter dam, en ipod och kajsa anka.


Linnea var en basebollspelare.


Batman och spindelmannen.



Sen blev det lite kaos och jag och anna promenerade hemåt i natten och mötte flera söta kaniner som hoppade omkring i mörkret. Frånsett slutet är jag så himla nöjd med kvällen! Maskerad är ju fantastiskt roligt, det borde man gå på typ jämt. Och jag har världens finaste vänner, helt allvarligt. Jag är så himla glad över att ha träffat er! Ni är bäst.

RSS 2.0