it's gonna shine for you



Sun will shine for you
'Cause I adore you


du är som jag och det är inte bra men vi kommer alldeles säkert ha en rolig resa i rasande takt rakt ner

















(ser nu att käraste qu inte är med på en endaste bild, men jag tycker ju om dig ändå det vet du!)

I fredags landade jag med planet på sturup lite över fem, och där tog jag första bästa flygbuss in till malmö för att möta upp anna på södervärn. Vi tog oss hem till hennes pappa där jag fick dumpa mina väskor och byta om snabbt snabbt och ett glas vin och sen åkte vi till linnea där alla fina befann sig och det var puss och kramkalas och skratt och glädje precis som vanligt. Sen var det dags att gå till kb och dansa sig genomsvettig till världens bästa markus. Åh herregud vad bra han var, definitivt en av dom bästa konserterna jag har varit på. Se och lyssna på honom för guds skull!

home is where your heart is

Sitter i sängen med laptopen i mitt gamla flickrum i skåne och ska om en timme bege mig till sturup och flyga hem tll stockholm igen. Jag älskar att jag känner mig hemma både i stockholm och i skåne nu, det betyder ju att man har två hem och det är fantastiskt. Idag är det verkligen vår i luften och imorgon börjar mars månad vilket man kan officiellt kalla för vårmånad. Jag tänker ha köpstopp hela nästa månad för att lite tvinga mig själv att börja använda alla mina kläder och smycken och så vidare, och dels för att spara lite pengar. Skulle verkligen vilja resa någonstans nu i vår och då behövs ju verkligen pengar! Nu svamlar jag bara så det är nog bäst jag slutar här. Adjö!


in skåne

Hej cupcakes! Var på världens bästa konsert med markus krunegård igår och hade den bästa kvällen på väldigt väldigt länge tillsammans med mina fina vänner. Idag tog jag tåget till kära tomelilla och har spenderat dagen med att fika hos mor mormor och morfar, fynda lite på bästa erikshjälpen, gått en timmeslång runda med mamma i byn, ätit god medelhavsgratäng med kycklingfilé och nu smuttar jag på ett glas vin och ska alldeles strax titta på melodifestivalen tillsammans med föräldrarna och morföräldrarna. Mer bloggning blir det när jag är åter i stockholm sent imorgon kväll! Puss puss puss

done and done

Sådär ja, då var väskan packad, tvätten tvättad, lägenheten städad och så har det tittats på vampire diaries och world tour of skåne med johan glans. Nu känner jag mig färdig med denna dagen, så jag ska gå och lägga mig så det blir fredag och skåne fortare!



bilder från förra skåneresan.

set me free, leave me be, I don't want to fall another moment into your gravity

Something always brings me back to you
It never takes too long
No matter what I say or do
I'll still feel you here 'til the moment I'm gone

You hold me without touch
You keep me without chains
I never wanted anything so much
Than to drown in your love and not feel your rain


om du är rädd, sluta med det



Godmorgon! Idag är det torsdag, och vet ni vad det betyder? Att det är fredag imorgon! Och denna fredagen är lite extra festlig eftersom jag flyger ner till skåne över helgen och ska se markus krunegård med mina finaste vänner på kvällen! Ni kan tro att jag längtar. Så idag är det storstädning, packning och tvättning som gäller. Nu ska jag hoppa in i duschen så att jag kan börja min dag!

förändring.

Ni vet när det finns sådana ögonblick, eller rentav dagar, när man känner att man förändras? När någonting gör att ens liv ändrar riktning lite grann. Det hände idag.

if you fall hard, i fall harder












de sju översta bilderna är tagna med marias kamera

Efter skolan mötte jag upp maria på t-centralen, åkte till odenplan och gick till stadsbiblioteket för att låna en bok. Sen tog vi varsin latte på wayne's och kunde knappt tro att solen sken. Det kändes nästan som vår! Sen åkte vi hem till liljeholmen, bakade chokladbollar och gjorde tomat/broccoli/palsternackapaj som blev alldeles utsökt. Den åt vi tillsammans med ett glas cider. Gott!

-

here it is,
another wasted love story.
i really liked this one.

sonia rykiel pour h&m




Hamnade mitt i sonia rykiel hysterin inne på h&m på drottninggatan i lördags. En paljettbasker och en tygpåse fick följa med hem!

äppelmos



Just nu gör jag egen äppelmos. Blev så himla sugen på det tidigare idag så jag traskade ner till ica för en timme sen och handlade ett kilo äpplen.

Det är superenkelt. Skala och kärna ur 1 kg äpplen, och lägg dem sedan i en kastrull med 2 dl vatten. Dela en vaniljstång på längden och skrapa ur fröna i kastrullen tillsammans med den urskrapade stången. Låt det sjuda i 30 min, och rör om då och då. Rör sedan i 1,5 dl strösocker och rör försiktigt tills det har smält. Ta av kastrullen från värmen och häll upp i varma och rena burkar, eller frys moset när det kallnat. Klart!

blinding light of love


bild: papertissue

Hej hopp! Jag överlevde gårkvällen utan min sambo, men visst är det konstigt att man kan gå och längta lite grann efter att vara ensam och när man väl är det vill man absolut inte vara det? Märkligt. Om en och en halvtimme ska jag bege mig mot skolan, vi ska börja på delkurs två som heter litteraturens historia från renässansen till förromantiken. Det ska bli väldigt intressant! Antiken och medeltiden var inte riktigt min kopp av thé. På tal om det så ska jag nog göra mig en kopp thé nu och läsa sista delen av kurslitteraturen som ska vara läst till idag. Puss!

när man inte riktigt vet vem man är får man påminna sig själv.

Oftast vet jag vem jag är och precis vad jag vill. Men så får man ju sina perioder när man känner att man inte har någon som helst aning om vad man tycker om, vad man vill göra eller hur man vill bete sig. När man inte vet om någon är bra för en eller inte, och hur man ska kunna ta reda på det utan att såra någon för mycket.

När man inte är riktigt säker på vem man är så kan det vara bra att göra en lista på saker man är säker på när det gäller en själv. För det finns saker bara man tänker efter, jag lovar. Och det blir lite bättre när man får se sakerna svart på vitt.

Jag...
♥ älskar pannkakor och grekisk mat, fast inte tillsammans.
♥ skulle helt allvarligt inte överleva utan musik.
♥ tycker att marias kladdkaka är den bästa som finns.
♥ är stolt över att vara vegeterian.
♥ tycker om att umgås med min familj och släkt.
♥ älskar att skratta högt och länge, och helst tillsammans med mina fina vänner.
♥ är väldigt kreativ.
♥ tycker väldigt mycket om att läsa och läser fort.
♥ älskar känslan när man precis har bokat en resa och börjar längta.
♥ tycker att flamingos, påfåglar, fjärilar, lejon och späckhuggare är dom finaste djuren som finns.
♥ älskar film, och helst drama med massa detaljer.
♥ skäms lite grann för att jag tycker om att köra bil, speciellt att köra fort fort fort.
♥ skulle inte fungera om jag inte fick skriva.
♥ tycker att secondhand är fantastiskt, och är duktig på att hitta fina begagnade saker.
♥ är duktig på att fotografera.
♥ är bra på att se möjligheter.
♥ tycker inte om att vara nervös.
♥ älskar att blogga och dela min vardag med er.

6 timmar

detta är tortyr.

i'm not calling you a liar, just don't lie to me



Sen imorse har jag tittat på tre avsnitt av vampire diaries och totalt fastnat (såklart när det gäller vampyrer), druckit thé, läst kurslitteratur, ätit en vegetarisk hamburgare, diskat och nu sitter jag och kikar lite på tv. Maria är ute och dricker öl med sina klasskamrater så jag får roa mig själv ikväll. Det ska nog gå bra! Lyssna på låten ovan förresten, den är grrrrym.

getting used to being without you


bild: papertissue

Godmorgon sunshines! Måndag och ny vecka, jag gillar det. Idag är det 15 minus i stockholm, det gillar jag inte lika mycket. Planerar att stanna inomhus exakt hela dagen för att inte frysa ihjäl. Och dricka thé, massvis av thé. Hoppas ni mår bra!

matfest och wallander.



Förlåt förlåt förlåt för världens sämsta uppdatering denna helgen, jag har haft andra saker för mig helt enkelt. Men nu är jag tillbaka! Runt lunch lämnade vi av mamma och moster på cityterminalen och ikväll har vi haft matfest med rester från igår och massa andra godsaker. Är minst sagt mätt nu men några popcorn till går nog ner i magen. Tänkte köra en hälsovecka imorgon! Nu ska jag återgå till wallander filmen. Trodde aldrig att jag skulle fastna i en sådan film, men marias entusiasm har smittat av sig lite. Vi hörs imorgon kära ni!

min lördag i bilder




Efter att vi hade ätit frukost tog vi tunnelbanan in till stan.



Gick på weekdays rea och hittade en fin väska och en lila kavaj som jag tänkte ha som vårjacka.





Fikade vanilj latte och mozzarella/tomat macka på ett mysigt fik på drottninggatan.



På eftermiddagen gick vi på bio!


Och på kvällen gjorde vi tacos och tittade på melodifestivalen.

you better run



Gillar verkligen denna tjejens covers! Nu ska vi ner på stan, adios

fredag!











Vi har haft en fin fredag trots all snö och kyla. Började dagen med en tur i gamla stan där vi fikade på café kladdkakan och sen gick vi vidare upp till slottet och en bit på drottninggatan innan vi åkte hem. Ikväll har vi druckit bellinis och ätit världens godaste medelhavsgratäng. Nu ska jag smutta lite till på mitt vin och titta färdigt på let's dance. Tjohej!

wait til you see my smile



Nu ska vi ut och härja på stan!

parenting never ends








Efter att ha hämtat min mamma och moster på cityterminalen och guidat dom hem till oss på liljeholmen fikade vi på macaroons och kanelbullar. sen tog vi en tur i gallerian där jag otippat hittade en fin klänning inne på gina tricot och så blev vi bortskämda med massa mat på ica. Nu ikväll har vi tittat på tv, druckit sangria, pysslat med kylskåpspoesi som vi fick av mamma och ätit pizza. Nu ska vi sova! Puss på er.

the worse



Jag börjar min torsdag med frukost och steso songs. Om en timme ska jag åka till universitetet och lämna tentan och sen till cityterminalen och möta upp mamma och moster som kommer och hälsar på några dagar!

Förresten så kan ni lyssna på steso songs album här nu.

hemtentan är färdig!





Och hur firar man det då? Givetvis genom att baka kanelbullar.

städtankar

Börjar man bli gammal när man tycker att det är avkopplande att städa?

sandra.



Idag har jag och ungefär 29429 kvinnor (och 2 män?) namnsdag i sverige. Grattis till oss!

you've got the love


onsdag


bild: papertissue

Godmorgon! Jag stannade uppe ganska sent inatt och skrev på tentan, så nu är jag iallafall färdig med första uppgiften. Idag är det storstädning, bakning och skriva färdigt tentan som gäller. Imorgon kommer mamma och moster hit!

semla.



Nu har jag tagit mig en paus från hemtentan och tittat på lite kvarteret skatan, so you think you can dance och ätit en semla. Det är ju lämpligt att äta idag. Men som vanligt var det inte särskilt gott... Nästa år ska jag minsann baka egna, utan mandelmassa. Nu ska jag återgå till tentan!

you don't need matches to make something burn



presenter





Jag har ju glömt att visa er! När jag var hemma i skåne sist fick jag två presenter av min kära mamma. En flygplansberlock från thomas saabo och en jättefin rosa-vit randig handduk. På tal om mamma så kommer hon hit på torsdag tillsammans med sin syster för några dagars besök i staden! Kul!

steso songs på södra bar

Igårkväll var på och såg steso songs på södra bar! Det var så fruktansvärt bra och jag hade gåshud ungefär hela spelningen. Hennes debutalbum släpps imorgon och det borde ni definitivt lyssna på!






maria har tagit bilderna.

en dag står vi över februari du och jag.



Jag har ägnat morgonen och förmiddagen åt lite nödvändiga saker så som att äta frukost, lyssna på p3, betala räkningar, blogga (!) och lite sådant. Resten av dagen ska ägnas åt hemtentan som jag tänkte bli klar med någon gång imorgon kväll. Så nu är det minsann hårdarbete som gäller!

kokostoppar och hemtenta



Tog en liten paus från hemtentan och bakade dessa delikata kokostopparna vars recept jag hämtade från bloggen söta saker. Bilden är också lånad därifrån! Man kanske ska ta och doppa dom i vit choklad också?

inuti är du fjäderlätt och vit





morgonmusik


var aldrig någons slagord, för du är poesi.

Jag har satt ihop en liten lista till er på spotify med fina kärlekslåtar, både gamla godingar och en del nya. Lyssna här!

alla hjärtans dag.



bilder: papertissue

Hoppas ni har en fin alla hjärtans dag allesammans. Även om ni inte har någon speciell som säger till er hur underbara ni är idag så kom ihåg att ni är det ändå, underbara alltså. Ni får försöka påminna er om det själva när det inte är någon annan som gör det. Nu ska vi kika på sex and the city filmen och äta kärleksmums!

teater och knast

Igår var vi som sagt först på stadsteatern och såg hamlet med gustav skarsgård i huvudrollen. Den var verkligen jättebra så alla som har möjlighet borde verkligen gå och se den! Efteråt åkte vi hem om och drack lite vin och vid halv tolv tiden åkte vi till upplandsgatan och knast som hade klubben gimmie shelter. "Klubben som har halva inne med 60-talet men fortfarande flörtar med 70-talet." Grymt bra musik och dans dans dans!


hamlet



Ikväll ska vi se hamlet på stadsteatern!

nåt slags rekord är satt i att fly så långt bort från sig själv man kan



aldrig rätt tid, aldrig rätt plats.
det kommer aldrig finnas nåt som heter rätt tid rätt plats


jag ser tillbaks på mörka moln

som heter ånger sorg och skam

dom kanske krossar mig en dag

men till dess var det jag som vann

wonderland




Nu kan man köpa en tygpåse och en sjal på bloppisen!

sett färdigt SATC boxen för femhundraelfte gången och tycker att slutet är det bästa någonsin

Later that day I got to thinking about relationships. There are those that open you up to something new and exotic, those that are old and familiar, those that bring up lots of questions, those that bring you somewhere unexpected, those that bring you far from where you started, and those that bring you back. But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.

fredagsmys



Ikväll dricker vi varsitt glas vin och jag underhåller mig med det här och let's dance. Heja hemmakväll!

ett krig inuti mitt huvud

Det pågår ett krig inuti mitt huvud. Förstånd och självdestruktivitet slår sig blodiga mot varandra och jag vet inte vilken sida jag vill stå på. Är det dags att släppa taget om det trygga men ack så knivhuggande och för en gångs skull göra det som är bäst för mig själv? Jag förstår bara inte hur. Jag kan inte för allt i världen förstå hur jag ska kunna låta bli. Som att sätta en drog framför en missbrukare och förvänta sig att denne ska ha styrkan och självbehärskningen att inte kasta sig över det som skulle vända upp och ner på tillvaron igen.

ett mumintroll.




Min fina klasskamrat Denise har virkat ett mumintroll till mig! Jag smälter varje gång jag tittar på det och tycker nog att det är det sötaste mumintrollet i hela världen. Vill ni också ha ett litet troll, eller någon annan figur? Då tycker jag att ni ska gå in på hennes blogg och göra en liten beställning.

young at heart and full of hope



Godmorgon mina vänner! Idag har vi varit hurtiga och gått en runda såhär på morgonkvisten. Ställde klockan på åtta minsann, det var ett tag sen. Nu ska jag packa en väska och sen åka till skolan! Igår fick vi får första hemtenta, och förvånandsvärt nog blev jag inte livrädd när jag såg den. Iförsig har jag inte börjat på den heller, så man kanske inte ska ropa hej förrän man är över bäcken (eller hur brukar man nu säga, maria?). Så efter föreläsningen idag har jag inga lektioner eller föreläsningar på en vecka! Lär ju ha fullt upp med hemtentan men jag tänker kalla det för sportlov ändå. Så det så. Nu måste jag kila, adios!

att inse att det man trodde var någonting, i själva verket inte var någonting alls


bild: pappertissue

att inte förstå hur man ska ta sig ur det, hur man någonsin ska kunna ta sig ur det.

bara lite bitter.





Vill också få en alldeles förtjusande inbjudan till alice i underlandet filmen. Kan jag inte få det? Snälla? Bilderna är snällt lånade av blondinbella.

om pendling.

Jag älskar att pendla. Även om man kanske inte kan kalla den 20 minuters långa tunnelbaneturen till skolan för pendling. Det är en av dom stunderna jag tycker allra mest om på dagen, att sitta på tunnelbanan med mina röda hörlurar och vilja skrika av förtjusning varje gång jag passerar gamla stan för jag inser hur fruktansvärt vackert stockholm är och att jag faktiskt bor här. Att jag bor i stockholm. Eufori.

grå grå grå

Jag känner mig lite grå idag och skulle behöva ha nånting att vara glad för. När jag nämnde detta för maria för en stund sedan tyckte hon att jag hade massa anledningar att vara glad, till exempel att solen lyser och att det är fredag imorgon. Och jo, det stämmer ju.

Idag fyller iallafall världens finaste hund år. Just nu önskar jag att jag hade kunnat vara hemma i tomelilla och pussat på honom i evigheter.



just say you'll stay forever mine


chokladpudding och the september issue.





Eftersom platserna var slut på modediamanten livade vi upp vår onsdagskväll med en god middag bestående av potatis och rotfrukter i ugnen, kokt broccoli, sås och vegetarisk schnitzel/morotsbiff tillsammans med en cider och till efterätt åt vi chokladpudding samtidigt som vi såg andra avenyn och the september issue.

dagens fundering

Är det narcissistiskt att ha en bild på sig själv som bakrundsbild på mobilen? Och till råga på allt lägga upp den bilden på sin egen blogg också. Nåväl, det är min mobil och min blogg. Var skulle bilden annars ta vägen kan man ju undra. Nu tänker jag minsann ha den som visningsbild på msn också.

men du är oförstörd för mig.



det är lätt att tänka bakåt när förvirringen tar fart
och när jag känner så då tänker jag på dig
allt är så förgängligt allting kan briserna snart
men du är oförstörd för mig
du är oförstörd för mig

an education








Ikväll har vi sett an education och jag tyckte den var hemskt bra. Se den!

en månad

Nu har vi bott i stockholm i en månad och jag har insett att:

♥ jag är en storstadsbo
♥ jag hittils älskar stockholm
♥ jag har världens bästa sambo
♥ mat är svindyrt
♥ det mesta är dyrt när man bor i egen lägenhet
♥ det inte var så farligt att börja på universitetet som jag trodde
♥ jag är modigare än jag trodde att jag var







there´s a Chinese family in our bathroom


bild: papertissue

"just idag är det en trevlig tisdag" - morgonpasset i p3 på facebook

Spenderar förmiddagen med städning och p3 på webbradion. Fina grejer!

idag fyller världens bästa mamma år



Grattis på födelsedagen, mamma! Jag älskar dig.

koma



Efter att ha landat i stockholm ungefär klockan tolv hamnade jag i koma kändes det som. På något sätt tog jag mig till tunnelbanan och därefter hem med min fruktansvärt tunga väska och en oerhörd smärta i magen. Väl hemma däckade jag i sängen och vaknade upp ungefär nu vilket medförde att jag missade min lektion i skolan. Nu ska jag ta en varm dusch, dricka en kopp thé och sen packa upp.

Men det känns fint att vara tillbaka i stockholm iallafall.

last night in skåne

Dessa dagarna som jag har spenderat i skåne har gått så oerhört fort och varit väldigt händelserika. Som ni har läst så har jag varit på erikshjälpen, varit i ystad med mamma, sett avatar för andra gången, varit på inflyttningsfest i malmö, varit på en idrottsgala, sett melodifestivalen, träffat louise, passat min kusin ett par timmar, firat mamma med släkten och avslutningvis träffade jag ellen en sväng ikväll. Nu har jag precis packat färdigt och insett att jag i princip har med mig dubbelt så mycket tillbaka som jag hade när jag lämnade stockholm. Mycket märkligt. Nu måste jag nog stänga och packa ner datorn, planet lyfter 11.00 från sturups flygplats imorgon!

kalas





Födelsedagskalas för mamma med god mat och finaste släkten.

ö&b

Efter att ha ätit frukost hos finaste louise åkte jag till ö&b. Förstår ni hur billigt och bra det är om man får 19 saker för under 200 kronor? Love it. Nu ska jag passa min lilla kusin en stund och ikväll ska vi fira mammas födelsedag (som är imorgon) med lite kalas!

hope for haiti




Tack bästa p3 för att ni fick upp mina ögon och öron för detta.

äntligen

Godmorgon bloggen! Nu ska jag iväg och träffa min andra halva, hon bjuder nämligen på frukost.


keep on walking



Ikväll har jag ätit bakad potatis och tittat på melodifestivalen tillsammans med mamma och pappa. Ja, vad ska man säga om den cirkusen. Jag håller med er som säger att det är en skandal, att det är världens sämsta låtar (förutom finaste salem al fakirs) och så vidare. Men jag kan inte låta bli att älska det på samma gång ändå. Melodifestivalen är en helt egen kategori i sveriges media och jag vet själv att jag kommer sitta bänkad varje lördag framöver så länge det ska sändas. Även om jag kommer klaga på hur den och den ser ut, och hur dåligt den och den låter, så kommer jag ändå sitta kvar. Precis som så många av er andra.

anna hertzman




Jag måste slå ett litet slag för en skånsk tjej som heter Anna Hertzman. Hon spelade idag på stora idrottsdagen och efter att ha fallit pladdask för emil jensen har jag insett storheten med skånsk sång. Lyssna på hennes myspace här eller genom spotify!

stora idrottsdagen

Väl hemma i tomelilla tog det inte särskilt lång tid innan jag skulle iväg igen. Min kusin Jimmie som jtävlar inom motorsport var nominerad till årets ambassadör på Stora Idrottsdagen i ystad, en sorts lokal idrottsgala.








Tråkigt nog vann Jimmie inte i sin kategori, men jag tyckte det var ett trevligt spektakel ändå. Goodiebags, högtidlig stämning och avslutningsvis champagne.

frukost och melodikrysset.

Imorse efter att ha vaknat på tok för tidigt för mitt eget bästa åkte vi återigen till nobeltorget och till sanne och emelies superfina lägenhet där det var frukost och melodikrysset. Det är så mysigt att äta frukost många tillsammans, det borde man göra oftare.






surprise!

En av mina anledningar till att rymma till skåne några dagar var att gå på en väns inflyttningsfest som var igår, så jag och maria överraskade våra fina vänner som inte visste att vi skulle dit. Det blev en storslagen entré med skrik, kramar och åtminstone jag blev lite tårögd. Åh.









maria stod för bilderna, eftersom jag den senaste tiden har tenderat att bli lat när det gäller den punkten. får bannemig bli skärpning!

avatar

Imorse åkte jag och mamma in en sväng till ystad för att fixa lite saker. Sedan mötte jag upp min moster, kusin och hans kompis för att gå på bio och se avatar för andra gången. Åh jag får inte riktigt nog, den är så fruktansvärt bra. Se den för guds skull om ni inte redan har gjort det! (Fast då kan man göra det igen, och igen, och igen)




inspiration

Den senaste tiden har det kännts som att jag inte har någonting i hela min garderob som jag ens kan tänka mig att ta på. Brukar få sådana perioder då och då när precis allting känns fel på och man bytar kläder hela tiden för ingenting känns rätt. Då är det bra att det finns bloggar som kan ge inspiration där den inte finns för tillfälligt.





bilder: olsenanonymous

Just denna bloggen innehåller uteslutande bilder på olsen-tvillingarna. Även om jag inte alltid tycker att deras klädkombinationer är det finaste som finns, så blir jag alltid galet inspirerad av dem.

atombomb

Jag har inte ens varit hemma i ett dygn och rummet ser redan ut som att någon har släppt ner en atombomb. I'm home!

back in skåne



Hej. Just nu sitter jag i köket i det gula huset på sprintergatan i tomelilla. Det känns ungefär som vanligt att vara hemma, tryggt och välbekant. Har hittils hunnit med en tur på erikshjälpen där jag nästan ville skrika av glädje över deras fantastiska priser och guldklimpar, och gick därifrån med bland annat en blå flanellskjorta som jag letat efter så länge. Och så har jag fikat hos mina morföräldrar och matat ankorna!

Det var minsann en kamp att ta sig ner till skåne igårkväll. Förutom att pulsa igenom snön med en resväska som vägde på tok för mycket, blev dessutom planet försenat två timmar. Lovely! Klockan elva landade planet på sturup iallafall, och där blev jag hämtad av finaste pappa och morfar. Nu ska jag fortsätta pussa sönder den söta lurviga hunden ovan på bilden!

tipsa mig!


bild: we heart it

Hej cupcakes! Idag kommer jag ha fullt upp med skola, åka till bibliotek, packa och sådant. Så jag kommer inte hinna blogga så mycket. Kan inte ni tipsa mig om något fint? Ett youtubeklipp som ni nyligen sett som gjorde er lite knäsvaga, en låt som kändes ända in i märgen eller en film som förändrade ert liv lite grann? Tipsa mig!

åh.



I will never let you fall

time flies



Har spenderat tisdagskvällen med cider, choklad och sander slash ida. Nu tittar tittar jag lite på so you think you can dance på teven, och jag kommer på mig själv med att faktiskt sakna dansen. Skulle vilja dansa modernt eller balett här i stockholm men det får nog vänta lite tills jag är i balans.

Just nu känner jag mig helt utmattad i kroppen och i huvudet. Det har varit världens längsta dag och jag kan knappt bärga mig tills den är över. Imorgonkväll rymmer jag till skåne för några dagar, känns som att det är precis vad jag behöver för att komma på fötter igen.

something that felt a lot like but wasn't love


the moustache made me do it


bild: papertissue

Godmorgon kära ni!

the blues








Här ser ni resultatet av en liten fotosession från tidigare ikväll. Jag bakom och maria framför kameran, en bra kombination!

i'll never get used to it



It’s been a long year 
Since we last spoke
How’s your halo?
Just between you and I
You and me and the satellites
I never believed you
I only wanted to
Before all of this
What did I miss?
Do you ever get homesick?
I can’t get used to it
I can’t get used to it
I’ll never get used to it
I’ll never get used to it


jag orkar inte springa mer





Februari har börjat med en skolfri dag, storstädning, mathandling, pannkakor (!) och lite läsning inför ett seminarium imorgon. Jag hoppas verkligen på februari.

3





3 ting jag har köpt i helgen. Solglasögon från myrorna, halsband från ur & penn och finaste skorna från minimarkets samarbete med weekday. Kan det inte bara bli vår nu?

det skulle ju va dans dans dans (och det var det)












Efter en tur på stadsbiblioteket och beyond retro på drottninggatan började vi vår lördagskväll med en riktig festmåltid bestående av vegetariska schnitzlar, stekt sparris, sås, sallad och potatis, morötter och lök i ugnen. Några timmar och vinglas senare tog vi tunnelbanan till hötorget och spenderade natten på världens bästa ace. Eller egentligen är det musiken som är bäst. Har verkligen haft världens finaste helg, mest på grund av maria och qu!

RSS 2.0