stockholm - skåne

Imorgon flyttar jag till Skåne. Av olika anledningar kommer jag att lämna Stockholm och det känns så himla sorgligt. Men just nu ser jag inga andra alternativ, så det är såhär det får bli. Och det är verkligen inte fy skam det heller. I höst ska jag studera religionshistoria på Lunds universitet och det ska bli hemskt intressant. Lära känna nya människor, umgås med alla finaste, vara i närheten av familj och släkt och allt sådant. Förhoppningsvis hittar jag en lägenhet i lund eller malmö (är det någon som vill hyra ut eller så, är jag väldigt intresserad!), men tills dess kommer jag bo i tomelilla hemma hos mamma och pappa. Och ska jag vara helt ärlig så ska det bli lite skönt att slippa betala hyra, mat och allt sånt ett tag. Väldigt skönt, faktiskt.

Jag och Stockholm är definitivt inte färdiga med varandra. Det är verkligen en av världens finaste städer, och det finns fortfarande så mycket att utforska här. Det är nästan löjligt vackert här på sommaren, och möjligheterna är oändliga. Känns det som. Givetvis är det fins här annars också, men speciellt nu. Vi fick sju månader tillsammans, och mer tid kommer. Men inte just nu.


Kommentarer
Postat av: susanne berg

Hej! Du är så välkommen hem kära dotter! Vilken fin inställning till Stockholm du har. Du får se det som en fin tid du har fått uppleva! Mer kommer kanske senare. Du skall veta att alla är så glada för att du kommer tillbaka till Tomelilla! Sedan får vi se om vi kan jaga ifatt något till dig i Lund. Kramar mamma pappa Kim Ludde

2010-07-23 @ 20:31:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0