snart är helvetesveckan äntligen över.

Jag har haft en helt vansinnig vecka. Den började i ganska lugnt tempo men har accelererat varje dag. Det blev lite mycket helt plötsligt när jag blev inringd på jobbet en extra dag och fick sitta uppe till två på natten för att förbereda inför plåtningen dagen efter. Sen fick jag för mig att jag skulle hinna med ett socialt liv också och träffa anna på fredagskvällen, men båda var så trött att vi däckade innan elva.

Som vanligt inser jag hur extremt beroende av sömn jag är. På lördagen ringde klockan vid fem och en timme senare blev jag upphämtad för att åka till Ängelholm på drilltävling om varade fram till sex på kvällen. Jag tror inte ni anar hur fysiskt och psykiskt utmattad man blir efter en sådan laddad dag. Och idag ringde klockan sju imorse och jag har jobbat hela dagen fram till fem.

Skulle behöva typ en helg till nu så att jag hade kunnat ligga död i soffan men imorgon är det måndag och det är full fart som gäller även då. Jaja, jag får väl sova i ett annat liv. Det är inte meningen att låta så bitter men jag måste nog bli lite bättre på att planera och säga nej till saker. Två av mina svaga sidor.

Kommentarer
Postat av: maria

<3

2012-04-22 @ 19:49:30
URL: http://mariao.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0