sandyinwonderland på www.

Medan jag är iväg och börjar min jobbhelg tänkte ta tillfället i akt och berätta om var, förutom här på bloggen, ni kan hitta mig aktiv här på www. Om ni inte kan få nog av mig, alltså. Hehe.
 
 
Twitter. En slags mikroblogg där en kan skriva små meddelanden om ditten och datten. Min twitter hittar ni här (och de senaste tweetsen syns också här till vänster i bloggen).
 
Instagram. Mer aktiv genom telefonen får en väl säga, men här lägger jag upp bilder på alltifrån vad jag äter på jobbrasten eller fina saker jag ser när jag är iväg någonstans. Sök på sandraberg så finns jag där.
 
♥ Facebook. Egentligen är jag inte särskilt aktiv på facebook mer än att jag håller koll på vad som händer i mina nära och käras liv. Men om en vill bli min kompis där hade det varit väldigt roligt såklart, och varje gång det kommer ett nytt inlägg på bloggen syns det i min feed. Sök bara på Sandra Berg så känner ni förmodligen igen mig på bilden. 
 
♥ Pinterest. Här samlar jag allt som jag tycker är fint och som jag inspireras av. Kläder, inredning, gulliga djur, mat en vill laga och så vidare. Den hittar ni här
 
♥ Polyvore. Blev tipsad om denna sidan av en fd. kursare och den går ut på att skapa kollage. Nu har jag bara gjort ett kollage hittills, men jag tänker att det kan bli en väldigt rolig sak att pyssla med ibland! Vill en kika på den finns den här
 
♥ Flickr. Jag förstår faktiskt inte varför jag inte har skaffat Flickr tidigare. Det finns ju hur många fördelar som helst med denna sajten. Främst att en kan lagra sina bilder (ifall någon hårddisk skulle få för sig att krascha - peppar peppar...) och så kan en använda html koderna för att lägga upp bilderna här på bloggen istället för att förlita sig på en seg bilduppladningsfunktion. Klicka er vidare till min Flickr här.
 
Och sist men inte minst - min onlineportfolio. En portfolio som inte är helt uppdaterad men jag tänkte ta tag i det den närmsta framtiden och lägga upp bilderna från de senaste bröllopen och så. Här kan en se den. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0