vecka tolv

Jag känner mig inte ett dugg redo för en ny vecka men vad ska man göra. Det är väl bara att köra på. Ungefär såhär kommer min vecka att se ut:

♥ jag har börjat veckan med en ledig måndag och avslutar den som vanligt med drillträning.
♥ efter tisdagens teknikföreläsning ska jag träffa några klassisar och äta lunch och på kvällen står det barnpassning på schemat.
♥ för att jag överhuvudtaget ska orka med ovanstående och resten av veckan måste jag göra allt som står i min makt för att bli frisk, jag har nämligen gått och blivit förkyld igen eller rättare sagt så blev jag nog aldrig riktigt frisk från förra omgången. Så det får bli massor av sömn, c-vitamin och te.
♥ på onsdag ska jag passa nano en stund och hänga med anna innan kvällen när det är drillning som vanligt.
♥ på torsdag ska vi på gå på studiebesök på malmös museer, älskar studiebesök.
♥ idag har jag inhandlat inneskor (och därmed åldrats si sådär tio år) för på torsdag eftermiddag ska jag gå bredvid för första gången på nya jobbet. Spännande!
♥ avslutar skolveckan med en portfolioworkshop och tänker spendera hela helgen med min bästa anna, massa hundgos (kanske mest bus om nano får bestämma) och bara göra massa härliga saker. Herregud vad jag längtar till helgen redan nu.


Kommentarer
Postat av: Sofie

Grattis till nya jobbet!Har du fått hela sommaren eller? Inneskor skulle jag också behöva köpa ett par till jobbet, men som du skriver man åldras si så där tio år när man köper inneskor och just nu kan jag nog ha roligare för de pengarna känner jag!

2012-03-19 @ 19:51:07
Postat av: sandra

tack sofie! det är hela sommaren och när jag har tid och så :) ja jag var också tveksam, är inte säker på att jag kan ta mig själv på allvar med inneskor på. men dom är faktiskt riktigt sköna och förmodligen väldigt bra för fötterna, så det får det vara värt :)

2012-03-19 @ 22:47:33
URL: http://sandyinwonderland.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0