årssummering: april, maj, juni.



April började med en dag på stan med mamma, häng med Anna och Storma och så hade jag inflyttningsfest på idaborgsgatan. Gick på studentafton tillsammans med Maria och Jojo för att lyssna på Kakan, Nour och Gudrun, njöt av våren med Alice och mamma och tittade på skånedrill i Ängelholm. I slutet av månaden doppade jag håret i blå färg, var på big city divas på slagthuset och firade valborg i ett kallt Malmö.


I maj firade vi morfar med stort släktkalas, min kusin Joel konfirmerades och vi åt hamburgare i ellstorpsparken. Linnea hade födelsedagsfest och dagen efter firade vi Qu's födelsedag. Anna gav mig ett fantastiskt fint kakfat med tre olika sorters kakor kvällen när vi hade tacomys, vi var på vintagemässan och jag åt somrig mat.

 
Favoritmånaden Juni inleddes med att jag fotograferade när Frisk och Fri firade 30 år, njöt av ett soligt österlen med mamma och Alice och åkte till Paris med min vapendragare. När jag kom hem fotograferade jag två glada studenter i Lund, hade födelsedagsfest med franskt tema och firade födelsedag med familj och morföräldrar. Firade Stormas ettårsdag med batmantröja och svampbob fyrkant-tårta, blev födelsedagsöverraskad av Maria med pannkakstårta, bubbel och blå heliumballong och hade en fantastisk dag i Köpenhamn med mina föräldrar. Martina besökte Malmö och vi åt lunch i parken, umgicks med Maria både på jobbet och när vi var lediga, träffade glada Johanna och avslutade månaden med att fotografera ett bröllop i Fredshög!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0