take the waltz & the perks of being a wallflower.

Jag har sett två extremt fina filmer den senaste tiden. Ja, förutom mitt harry potter och narnia-marathon under julledigheten. Tänkte iallafall tipsa er om dessa fantastiska:


Take the waltz handlar om två personer som är gifta och älskar varandra över allt annat. Men det fungerar ändå inte. Margot, som spelas av Michelle Williams, träffar en man på flygplanet och det visar sig att de bor grannar med varandra. Tillslut lämnar hon det som är tryggt och varmt för fjärilar i magen och något hon inte kan gå miste om. Älskar färgerna och detaljerna i denna filmen, och huset som Margot bor i är så f a n t a s t i s k t fint.
 


The perks of being a wallflower är den filmen en önskar att en hade sett på högstadiet och insett att allt skulle bli bra ändå. Den handlar om Charlie som börjar på high school och han har inga vänner och är väldigt blyg. Patrick och hans styvsyster Sam tar Charlie under sina vingar och han får uppleva nära vänskap, sin första kyss, svek, slagsmål och kanske för första gången livet. Älskade verkligen denna filmen, kommer definitivt använda den när jag är examinerad lärare i framtiden. Se den!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0