Linnea.

I lördags fotograferade jag min fina vän Linnea i det fantastiska höstvädret. Syftet med bilderna är att de ska användas till hennes hemsida och så vidare, eftersom hon är musiker. Roligt hade vi och båda blev nöjda med resultatet. Såhär blev det:

Fotografering med Linnea!Fotografering med Linnea!Fotografering med Linnea!Fotografering med Linnea!Fotografering med Linnea!
Fotografering med Linnea!Fotografering med Linnea!Fotografering med Linnea!Fotografering med Linnea!Fotografering med Linnea!Fotografering med Linnea!Fotografering med Linnea!Fotografering med Linnea!Fotografering med Linnea!Fotografering med Linnea!Fotografering med Linnea!Fotografering med Linnea!Fotografering med Linnea!Fotografering med Linnea!Fotografering med Linnea!Fotografering med Linnea!Fotografering med Linnea!Fotografering med Linnea!Fotografering med Linnea!Fotografering med Linnea!Fotografering med Linnea!Fotografering med Linnea!Fotografering med Linnea!Fotografering med Linnea!Fotografering med Linnea!Fotografering med Linnea!Fotografering med Linnea!Fotografering med Linnea!Fotografering med Linnea!

Kommentarer
Postat av: maria

så himla fina bilder!

2013-10-11 @ 16:24:47
URL: http://mariao.blogg.se
Postat av: Qu

Sjuuuuukt fina! Speciellt dom i jeansskjorta!

2013-10-15 @ 20:15:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0