bröllopsfoto.

print screen från Elsas blogg

Just nu tipsar Elsa Billgren om bröllopsfotografer i Sverige, och som ni ser så finns jag med på listan! I sommar tänkte jag fokusera mycket på fotografering så det finns stor chans att jag har möjlighet att fotografera just ert bröllop. Mejla till sandra.berg@hotmail.com eller lämna en kommentar i detta inlägget, så pratar vi vidare! ♥
 
ps. Kolla gärna in min onlineportfolio som jag har tillsammans med min fotokollega Veronika Waga. Den hittar ni här!

Kommentarer
Postat av: Monika

Hej!
Jättemysig blogg och jättefina bilder.
Jag bor i Sydney så jag blir så glad att kunna se vardagsliv med allt som är så fint med Sverige och speciellt Malmö så tack!
Undrar bara om du är medveten om att när du taggar Malmö i dina bröllopsbilder på Pinterst så är det som de är bilderna av Malmö. Nyligen la du upp en hel serie av bröllopsfoton av ett par i Malmö med namn och allt och en del av bilderna är lite privata ögonblick. Var det tänkt så? Jättefina bilder och mysigt att titta även om det känns lite snokande.... Kanske ta bort Malmö ur titeln på bilderna?
Tack för en jättemysig blogg!
Monika

Svar: Hej! Tack för komplimangerna. Jag har faktiskt inte tänkt på det, och har nog inte heller reflekterat över att det är "privata ögonblick". Eftersom jag har fått tillåtelse av bröllopsparen att publicera bilderna har det inte känts som något problem. Men jag ska absolut titta över det!
Sandra Berg

2014-03-10 @ 01:48:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0