excuse you.

bildkällor via pinterest
 
Så utvilad och redo för ny vecka efter en söndag med minimal aktivitet och transparent-marathon! Herregud vilken bra serie förresten, har ju tjatat en del om den i podden innan jag ens sett något avsnitt men jag hade rätt om att den skulle vara bra. Hoppas ni också har haft en härlig helg! Såhär ser min inte så spännande vecka ut: 
 
✍ börjar veckan med tvätt, plugg och filmkväll med Linnea. Vi bestämde oss för att se alla starwars-filmerna (ingen av oss hade sett dem) och började förra veckan med fyra filmer. Ikväll ska vi se de två sista! 
✍ på tisdag har vi workshop i skolan på eftermiddagen. 
✍ onsdagen spenderas på gymmet och hemma med plugg plugg plugg. på tal om gymmet så försöker jag iallafall springa på löparbandet en gång i veckan, för att komma i form inför vårruset i maj. Och det går så HIMLA bra! Alltså, inte superlång sträcka eller tid än men har gjort så stora framgångar på ganska kort tid hittills så det känns faktiskt inte omöjligt att klara loppet om några månader. Så pepp på det! 
✍ torsdagen är oplanerad förutom plugg. 
✍ fredagen innehåller skola på förmiddagen och kvällsyoga. Älskade älskade fredagsyoga. Hoppas att min partner in crime joinar denna gången! (hint hint)
✍ lördagen är ganska oplanerad än så länge och på söndagen ska jag bjuda min kusin Johanna på födelsedagsmiddag och bio! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0