60K

Min pinterest (<--- länk) har fått ett slags eget liv och passerar förbi alla tusengränser innan jag hinner med. Tänkte att det var ganska stort när jag nådde femtiotusen (!) följare och skulle visa det här på bloggen, men vips så var det uppe i över sextiotusen följare och jag sitter här och gapar. Tack tack tack Sandra Beijer för att du tipsade om mitt konto för ett ganska bra tag sedan, nu får jag följare från hela världen och det är knäppt och fint på samma gång! Har ju som mål att komma upp i hundratusen följare innan året är slut, men i den här takten lär det gå fortare än planerat. 
 
En bra guide till hur pinterest fungerar hittar ni inne hos Flora
 

För att fira tänkte jag att vi skulle gå igenom mina boards! Jag har ganska många mappar, inte mindre än 21 stycken. De är följande: food and drinks, interior, style, words, wonderland, animals, film & tv, love, photography, wedding and other events, handsome men, body and soul, shoes, illustrations & art, lovely things, exterior, feminism, bucket list, wishes, holidays och harry potter. 
 

I food and drinks sparar jag allt som är ät- och drickbart. För att få inspiration till rätter jag vill laga men också för att matbilder kan vara så himla estetiskt tilltalande tycker jag. 
 
 
En av mina absoluta favoritkategorier är kanske inte så otippat interior där jag samlar allt fint som handlar om inredning. 
 

I style finns allt jag tycker är snyggt i klädväg. 
 
 
I mappen words samlar jag på vackra, sorgliga och finurliga citat. Älskar det andra av J.K Rowling, förresten. 
 
 
I wonderland finns allt som är fint och har något magiskt över sig. Som ett underland, alltså. 
 
 
En annan favoritmapp är ju såklart animals där alla gulliga djur charmar loss. 
 
 
I mappen film & tv samlar jag på scener från filmer och tv-serier jag tycker om. Ovan syns till exempel fröken frimans krig, gossip girl och her
 
 
Allt som har med kärlek att göra finns i love-mappen.

 
Pinterest är en ovärderlig källa för inspiration och i photography har jag pinnat bilder som inspirerar mig i mitt eget fotograferande och briljanta bilder helt enkelt.  

 
Som bröllopsfotograf är jag extra svag för bröllop såklart, men i mappen weddings and other events finns även inspiration till andra festliga tillställningar.  
 
 
Dreglar över heta män i handsome men-mappen. 
 
 
För att peppa mig själv att vara snäll och ta hand om min kropp har jag gjort en mapp som heter body and soul. Mest yogaställningar jag vill testa på och vackra balettbilder. 

 
Älskar en skor måste en ju ha en mapp som heter shoes. Så är det bara. 
 
 
I illustrations & art samlas precis som ni förstår illustrationer och konst som jag tycker om. 
 
 
Fina saker hamnar i lovely things
 
I exterior samlar jag det som finns utomhus. Husfasader, byggnader osv. som är extra fina. 
 

I mappen feminism samlas allt som på något sätt har med feminism att göra. Här blir en både arg, frustrerad och peppad! 
 
 
I min bucket list finns saker jag drömmer om i livet, exempelvis att åka till New York och att det flyttar in en dalmatin hos mig och Alice. Psst. Funderar på om just de drömmarna ska bli aktuella redan nästa år!
 
 
Eftersom jag har cirka världens sämsta minne så sparar jag saker jag vill ha i en mapp som heter wishes. Sedan använder jag den när jag ska knåpa ihop födelsedags- eller julönskelistor, eller när jag vill köpa något fint till mig själv. Mycket bra att spara det här först och fundera ett tag om en verkligen vill ha det. 
 
 
Allt som har med högtider att göra samlar jag i mappen holidays. Vad som är aktuellt här styrs såklart mycket av vilken högtid som ska komma eller har varit, därför är det mest julen som syns just nu. 
 
 
Sist, men absolut inte minst (eller jo, rent antalmässigt är den minst pga ny) - harry potter mappen! Allt som har med J.K Rowlings magiska värld att göra. Trivs ju här inne, som ni förstår. 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Wtf sjukt ju!!! Du borde pinna dina egna foton etc oxåju så dom får lite reklam!

2015-01-29 @ 22:53:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0