7. Too cool för att klappa i takt

 
Veckans podd är här! Jag berättar om min helg i Stockholm och uppmanar alla att göra något för någon som har det sämre ställt. Maria berättar om sin händelserika söndag när hon inte kunde se skilnad på Leo DiCaprio och Matt Damon. En uppdatering kring nyårsmålen och om Astrid Lindgren, musikaler och TV, som vanligt. 

Lyssna via spelaren ovan eller på iTunes! Så fint att ni lyssnar, puss! <3

Kommentarer
Postat av: Mira

Hej Sandra (och Maria)! Jag gillar er pod supermycket, ni verkar så himla kloka och fina och det är hur trevligt som helst att höra er prata. Men ni måste skaffa bättre mickar, eller prata närmare dem ni har! Nu låter det som om ni står på andra sidan rummet och pratar, vilket är jobbigt. Men jag vill jättegärna fortsätta lyssna så det vore toppen! Kram

Svar: Hej Mira! Vad fint, tack så mycket! Vi håller med, men just nu känns det för dyrt att skaffa mickar när vi inte har spelat in så länge. Men det kanske kommer i framtiden, vi får se hur det går med podden helt enkelt. Dock känner vi båda att vi kan prata mycket högre så det ska vi absolut jobba på att göra! Tack för responsen! Kram!
Sandra Berg

2015-01-07 @ 10:41:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0