italiensk kycklingpasta på icas studentblogg
Idag gästbloggar jag på Icas studentblogg - istället för nudlar! Jag valde att blogga om min italienska kycklingpasta som har gjort succé varje gång jag har bjudit på den och ni har ju fått receptet inte mindre än två gånger här men jag tänkte att det kunde vara festligt tredje gången gillt! Så här kommer det.
Du behöver:
♥ ca. 300 g pasta, gärna tagliatelle
♥ 250 g fryst eller 150 g färsk bladspenat
♥ 2-3 kycklingfiléer
♥ 2 vitlöksklyftor
♥ 6-8 soltorkade tomater i olja
♥ 2 ½ dl Kelda mellangrädde
Gör såhär:
1. Koka pastan. 2. Tina spenaten om den är fryst. 3. Skär kycklingen i småbitar och bryn i smör. 4. Hacka vitlök, spenat, tomater och lägg sedan i när kycklingen är klar. Glöm inte att krydda med salt och peppar. 5. Tillsätt grädde och låt koka i några minuter tills det blir lagom tjockt. 6. Blanda med pastan och drick ett glas rött till!
Du behöver:
♥ ca. 300 g pasta, gärna tagliatelle
♥ 250 g fryst eller 150 g färsk bladspenat
♥ 2-3 kycklingfiléer
♥ 2 vitlöksklyftor
♥ 6-8 soltorkade tomater i olja
♥ 2 ½ dl Kelda mellangrädde
Gör såhär:
1. Koka pastan. 2. Tina spenaten om den är fryst. 3. Skär kycklingen i småbitar och bryn i smör. 4. Hacka vitlök, spenat, tomater och lägg sedan i när kycklingen är klar. Glöm inte att krydda med salt och peppar. 5. Tillsätt grädde och låt koka i några minuter tills det blir lagom tjockt. 6. Blanda med pastan och drick ett glas rött till!
Kommentarer
Trackback